free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μπιτσάνης: “Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρωμάει, σταματάω την μπάλα”

Δήλωση του ποδοσφαιριστή Μάριου Μπιτσάνη δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα η αθλητική ιστοσελίδα SportStoNoto.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μπήκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην Αθήνα, μετά και την ένσταση που κατέθεσε εναντίον του η Ηλιούπολη για αντικανονική συμμετοχή του στον αγώνα του ΠΑΟ Ρουφ με τα Σούρμενα.
Στα κυριότερα σημεία της δήλωσής του ο Μάριος Μπιτσάνης ζητάει συγγνώμη από το Ρουφ και τονίζει πως είναι σίγουρος πως και πάλι αυτή η ομάδα θα είναι η πρωταθλήτρια.
Παράλληλα υπογραμμίζει πώς είχε τις δεσμεύσεις από τους αρμόδιους και τις ΕΠΣ, ότι δεν θα είχε κάποιο πρόβλημα με τη συμμετοχή του, ενώ ολοκλήρωσε κλείνοντας πως οι αγώνες έχει μάθει ότι κερδίζονται μέσα στους τέσσερις αγωνιστικούς χώρους.
Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση του Μάριου Μπιτσάνη στην αθλητική ιστοσελίδα SportStoNoto:
“Θέλω να ζητήσω συγγνώμη απο την ιστορική ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ και απο τον κόσμο της. Να είναι όλοι βέβαιοι οτι αυτοί θα είναι στο τέλος οι Πρωταθλητές. Επίσης στους συμπαίκτες μου οι οποίοι βρίσκονται και θα συνεχίσουν να βρίσκονται πανάξια στην κορυφή.
Όσο για την τιμωρία θέλω να ενημερώσω τον φίλαθλο κόσμο και όλους, πως προτού κάνω οτιδήποτε είχα τις διαβεβαιώσεις από παντού και απο τις αρμόδιες Ε.Π.Σ. , ο, τι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά στη μεταγγραφή μου και στη συμμετοχή μου στην ομάδα του Ρουφ. Δυστυχώς όμως το Ελληνικό Ποδόσφαιρο “βρωμάει” απο παντού.
Για το λόγο αυτό δεν θα πάει ποτέ μπροστά και θα βρισκόμαστε στον πάτο. Θέλω να δηλώσω επίσης πως το ποδόσφαιρο σταματάει οριστικά για εμένα απο σήμερα. Είναι φυσικό επακόλουθο μετά από όλα αυτά. Αηδίασα… Όσοι με γνωρίζουν θα καταλάβουν, πάντα βοηθούσα τις ομάδες μου και όχι το αντίθετο.
Υ.Γ. 1) Για την ομάδα της Ηλιούπολης δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, όλη η Ποδοσφαιρική Ελλάδα άλλωστε γνωρίζει…
Υ. Γ. 2) Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στις 4 γραμμές, έτσι έχω μάθει τουλάχιστον εγώ, τα 18 χρόνια που αγωνίζομαι.”

Related posts

Δύο νέες προσθήκες για τη Λαύρα

Ρένος Γιαμπουράς

Το fair play της χρονιάς στο Χαϊδάρι από τον Παυλόπουλο!

abola10

Το Abola.gr στην επίσημη παρουσίαση της “νέας” διοίκησης του Θρίαμβου Χαϊδαρίου υπό τον Μιχάλη Θεοδοσιάδη-“Πλάνο τριετίας με στόχο την άνοδο” το σύνθημα που επικρατεί στον δημοφιλή σύλλογο (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3