free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επική ανατροπή το Χαϊδάρι, 3-2 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Ένα ματς για “γερά νεύρα” πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Χαϊδάρι με τους γηπεδούχους να παίρνουν το πολυπόθητο τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος με αρκετά δύσκολο τρόπο κόντρα στον αρκετά μαχητικό και αποδοτικό Απόλλωνα Χαλανδρίου που λίγο έλειψε να φύγει νικητής από το σημερινό αγώνα.
Στα του αγώνα τώρα το Χαϊδάρι ξεκίνησε αρκετά νωχελικά, αφήνοντας τον αντίπαλο να κάνει κάποιες ευκαιρίες στην περιοχή του χωρίς όμως περισσότερες αξιώσεις.
Το πρώτο γκολ ήρθε από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου στο 32ο λεπτό με τον Μήτρου να διαμορφώνει το 0-1 και να είναι και το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσοπανάς θα σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ του θα πάει αουτ.
Στη συνέχεια επίθεση για τον Απόλλωνα με τον επιθετικό να επιχειρεί να κάνει κρέμασμα στον Σαμπατακο αλλά η μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ακολούθησαν αλλαγές και για τις δύο ομάδες δύο για κάθε μία και με κάποια λάθη στην άμυνα για το Χαϊδάρι θα δεχθεί και δεύτερο γκολ με τον Οικονομόπουλο για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου και το  0-2 στο 71ο λεπτό.
Το παιχνίδι είχε πάρει παράξενη τροπή για το Χαϊδάρι που όμως τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στα 74ο λεπτό ο Kamberaj θα κάνει το 1-2 δίνοντας ελπίδες στους γηπεδούχους για κάτι καλύτερο έστω και στα τελευταία λεπτά.
Στο 85ο λεπτό το Χαϊδάρι θα κερδίσει πέναλτι το οποίο θα εκτελέσει εύστοχα ο Παυλόπουλος για την ισοφάριση και το 2-2.
Το ματς κρεμόταν από μία “κλωστή” για να μπορέσει κάποια ομάδα να πάρει τη νίκη και τελικά στο 92ο λεπτό το Χαϊδάρι θα κερδίσει το δεύτερο πέναλτι στον αγώνα και με εκτελεστή και πάλι τον Παυλόπουλο να βρίσκει δίχτυα θα πάρει την πολυπόθητη νίκη με 3-2!
Με αυτή τη νίκη το Χαϊδάρι θα φτάσει τους 24 βαθμούς ενώ ο Απόλλων Χαλανδρίου θα παραμείνει στους 19 βαθμούς για την 17η αγωνιστική.
Διαιτησία: Καπιρης Μαριος, Τζανης Σωτηριος, Τραντας Ιωαννης.
ΧΑΪΔΑΡΙ: Σαμπατάκος, Πλουμάτος, Kamperaj, Αδαμιδης, Τσώνης, Βλάχος (58′ Σταμίρης), Κατσούλας (83′ Μακρής), Μίχος Σπ., Παυλόπουλος, Σεβάι (92′ Ιωακειμίδης) Τσοπανάς (66′ Περλεσι).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καλλιαμπάκος, Παπαδακης, Βλογιαννίτης (58′ Κουστουμπάρδης), Ψάλλας, Κούκος, Αγκολλη, Αυγέρης (61′ Σταμάτης), Απειρανθίτης, Στεργιώτης, Μήτρου (66′ Οικονομόπουλος), Παπουτσής (89′ Χαραλάμπους).
 

Related posts

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Πανερυθραϊκό

abola10

Τσιμπάκης: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Kώστας Παλαιολόγος

Με βλέψεις που φτάνουν … ταβάνι ο ΑΟ Χαϊδαρίου!