free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαφειρίου: “Να βελτιώσουμε το σκοράρισμα στα ντέρμπι”

Ο ΑΟ Καλαμακίου για τον 3ο όμιλο της Γ κατηγορίας της ΕΠΣΑ, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 42 βαθμούς με απόσταση αναπνοής από τον δεύτερο Ποσειδώνα Γλυφάδας με 41 βαθμούς, μα η διαφορά που έχουν στα γκολ είναι η διπλάσια (56 γκολ υπέρ έναντι 27 υπέρ) χωρίς αυτό όμως να σημαίνει κάτι απαραίτητα.
Και μπορεί να φαίνονται πολλά τα γκολ αυτά και το ότι ο ΑΟ Καλαμακίου έχει δύο σκόρερ με 11 γκολ ο καθένας, ο Κώστας Ζαφειριού παρόλα αυτά “δίνει” από τη δική του σκοπιά το θέμα του σκοραρίσματος σε ένα πρωτάθλημα που πάει πολύ δυνατά και οι απαιτήσεις της νίκης.. είναι “απαραίτητη προϋπόθεση” σε κάθε αγώνα μέχρι το τέλος..
Ας δούμε τι δήλωσε ο παίκτης:
“Η ομάδα μας φαινόταν, με το υλικό που είχε από πέρσι και τις σημαντικές προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι, ότι θα πρωταγωνιστήσει φέτος στο πρωτάθλημα, όπως και έχει συμβεί. Το φετινό πρωτάθλημα κρύβει κάποιες δυσκολίες, ειδικά τώρα, στην συνέχεια του δεύτερου γύρου, αλλά επειδή πιστεύω στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου, στο τέλος θα τα καταφέρουμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.
“Όπως είπα και πριν, η ομάδα έχει ένα πολύ καλό υλικό και με την σκληρή δουλειά και τις προπονήσεις που κάνουμε καθημερινά, μας έχει φέρει να οδηγούμε την κούρσα του πρωταθλήματος”.
“Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, είναι να διατηρήσουμε αυτό το δέσιμο που έχουμε σαν ομάδα, την συγκέντρωσή μας όπως είχαμε στους προηγούμενους αγώνες, γιατί προβλέπονται δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα κυρίως στα ντέρμπι”.
“Στον ΑΟ Καλαμακίου ήρθα πριν ένα χρόνο, στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς. Μπήκα γρήγορα στο κλίμα, γιατί με αγκάλιασαν οι συμπαίκτες μου. Με τη σειρά μου νομίζω έχω βοηθήσει κι εγώ την ομάδα, όπως όλοι μας, για να βρίσκεται σε αυτή την θέση που είναι τώρα”.
“Κρατάω τις καλές εμφανίσεις που έχουμε κάνει σαν ομάδα, τις οποίες πρέπει να διατηρήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε συζητήσεις που έχουνε γίνει με τους προπονητές και τους γυμναστές, έχουμε βρει κάποια πραγματάκια που πρέπει να βελτιωθούν σε μένα και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά και μέσα από τις προπονήσεις θα καταφέρω να τα βελτιώσω”.
“Στο θέμα οργάνωσης ο ΑΟ Καλαμακίου πιστεύω ότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι ένα πολύ μεγάλο προνόμιο να έχεις σχεδόν σε κάθε προπόνηση δύο προπονητές και δύο γυμναστές πάνω από το κεφάλι σου και να σε καθοδηγούν, στοχεύοντας στη βελτίωσή σου. Η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις μαζί με την οργάνωση της ομάδας είναι σίγουρα για δύο κατηγορίες πάνω”
“Εύχομαι υγεία σε όλη την ομάδα και πιστεύω ως το τέλος της σεζόν να παραμείνουμε στην πρώτη θέση και να γιορτάσουμε μία άνοδο με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Related posts

Έτοιμοι για ντέρμπι στον Γκυζιακό

Kώστας Παλαιολόγος

Γαλαξίας-Κορωνίδα 2-0

Abola Team 3

Κηφισιά 2010-Πλάτων 4-1

Abola Team 3