free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ακάθεκτος ο ΓΣ Καισαριανής!

Αν και δύσκολα ο ΓΣ Καισαριανής επικράτησε με 2-1 του άκρως ανταγωνιστικού Προμηθέα πετυχαίνοντας την δέκατη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα!
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρά υπεροχή την οποία και αξιοποίησαν σκοράροντας νωρίς και συγκεκριμένα στο 12′ με τον Μαστρογιάννη να χρίζεται σκόρερ. Λίγα λεπτά μετά και στο 22′ ο Χατζηστεφάνου παραλίγο να βάλει ένα από τα πιο όμορφα γκολ της σεζόν, αφού έκανε τρομερή ντρίμπλα στο χώρο του κέντρου και πέρασε σαν σταματημένο τον προσωπικό του αντίπαλο, όμως στο τετ-α-τετ τον πρόδωσε το γήπεδο και σημάδεψε το δοκάρι.
Στο 36′ οι φιλοξενούμενοι και μετά από εκτέλεση κόρνερ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με την κεφαλιά του Παπάζογλου.
Έτσι δικαιώθηκαν από το γεγονός πως είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας εκείνο το διάστημα και παράλληλα κράτησαν μακριά από την εστία τους τους κιτρινόμαυρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στο γκολ κάτι που τελικά κατάφεραν στο 66′ με το ωραίο τελείωμα του Γεωργίου.
Μάλιστα ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα έχασε τεράστια ευκαιρία για να… καθαρίσει το ματς όμως έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος με το ΓΣ Καισαριανής να φτάνει σε μία δύσκολη, αλλά δίκαιη νίκη.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε πως ο Προμηθέας απέδειξε πως πράγματι βρίσκεται σε ανοδική πορεία σε σχέση με τα τελευταία χρόνια και πως όντως είναι ένας δύσκολος και υπολογίσιμος αντίπαλος.
Διαιτητές: Προδρομιάδης, Τζανής, Σπυρέλης.

 

Related posts

Μουχαμέτη Έντη (Δάφνη Π. Φαλήρου): “Δεν ήταν καλή μέρα για μας”

abola10

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του ερχόμενου σαββατοκύριακου (16-17/3)

Nάσος Φακίδης

Κλήρωση Ημιτελικής Φάσης 52ου ΚΥΠΕΛΛΟΥ ¨Κ.ΤΡΙΒΕΛΛΑΣ¨

Abola Newsroom