free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

“Ανεβαίνει” το Κρυονέρι, 2-0 τον ΠΑΟ Καλυβίων

Νίκη για το Κρυονέρι με 2-0 μέσα στην έδρα του και με αντίπαλο τον ΠΑΟ Καλυβίων, που “έπιασε” τον αντιπαλό του και στη βαθμολογία στους 24 βαθμούς αλλά λόγω της διαφοράς τερμάτων τον ξεπέρασε και βρίσκεται στην 8η θέση έναντι της 10ης θέσης που βρίσκεται ο ΠΑΟ Καλυβίων.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι το Κρυονέρι ήταν αυτό που είχε τον έλεγχο του αγωνα στο περισσότερο διαστημα του παιχνιδιού και το 1-0 ήρθε σχετικά νωρίς, στο 9ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Νάκα ο Νησωτάκης έπιασε πολυ ωραία την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο δεξιό Γ του Κολλια χωρίς κανένα περιθώριο αντίδρασης.
Στη συνέχεια ο Τουμπανάκης στο 26ο λεπτό θα κάνει χέρι και ο διαιτητής Μπερετας θα δείξει το σημείο του πέναλτι για τα Καλύβια. Ο Χαραλάμπους θα αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι αλλά ο Μανουσάκης θα πει “όχι” αποκρούωντας έξοχα στην αριστερή κάθετη γωνία του “κρατώντας” το 1-0 υπερ του Κρυονερίου που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.
Φάσεις και για τις δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα εκτός το 70ο λεπτό όπου ο Νησωτάκης και πάλι για το Κρυονέρι θα κάνει το “μπάσιμο” στη μεγάλη περιοχή και με σουτ υπό πίεση θα κρεμάσει τον Κόλλια για το 2-0 μέσα σε πανυρισμούς.
Τα Καλύβια είχαν φάσεις στον αγώνα εκτός από την τεράστια ευκαιρία του πέναλτι, αλλά τα περισσότερα κατέληγαν στην αγκαλιά του Μανουσάκη ή σε απόκρουση.
Διατησία: Μπερέτας Ν., Παπαδιώτης Χ., Μακρής Α.
ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μανουσάκης, Σαχίνης, Κολώτας, Τουμπουνάκης (67΄Γεωργούσης), Παπαδόπουλος (46΄Αθανασίου), Διγενής, Τσελάϊ (85΄Δαφνας), Τσακλάνος, Μίχας (57΄Καλημέρης), Νησωτάκης, Νάκας.
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Κολλιας, Χαιδος, Σιδέρης (80΄Αποστόλου), Πλίτσης, Κετέογλου, Πάτσης, Μαυροθαλασσίτης, Ντούνης, Χαραλαμπους (70΄Συρος), Λάπας (69΄Ματι), Αλεξίου.

Related posts

Την Πέμπτη 7/9 ο αγιασμός στον Αστέρα Βάρης

Abola Team 3

Μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟ Καλυβιων με τον Θωμά Σιδερη. Ο 26χρονων

Abola Team 2

«ΜΠΑΜ»πουλάκης στο Μπογιάτι!

Ρένος Γιαμπουράς