free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Αποχώρηση Παπαρούνη από τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Λύθηκε η συνεργασία του έμπειρου προπονητή με την ομάδα των νοτίων προαστίων. Ο Νίκος Παπαρούνης είχε αναλάβει τη Θύελλα εδώ και δύο μήνες και αυτός και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα στη μάχη της παραμονής, κάτι που κατάφεραν, αφού πλέον βρίσκονται ένα πόντο πίσω από το στόχο.
Όμως, μετά την τελευταία ήττα αποφασίστηκε ότι ίσως είναι καλύτερο να αποχωρήσει ο Νίκος Παπαρούνης, με το σκεπτικό πως ίσως επέλθει κάποια αλλαγή στην ψυχολογία της ομάδας με το νέο προπονητή και έρθει κάποιο νικηφόρο σερί.
Ο Νίκος Παπαρούνης, μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας υπογράμμισε τα εξής:
“Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια Τσακόγιωργα, καθώς και όλη τη διοίκηση της ομάδας, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία μας. Είχαμε πει ότι στόχος ήτανε κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να είμαστε ζωντανοί στη μάχη της παραμονής κάτι που καταφέραμε. Όμως, δεν παύει να πιστεύω πως στην ομάδα χρειάζεται κάποιο… ηλεκτροσόκ και έτσι επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν καινούργιοι παίκτες, ούτε να φύγουν, συνήθως το καλύτερο είναι να φύγει ο προπονητής. Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια”.

Related posts

Σαρωτική εμφάνιση η Νέα Σμύρνη (1-8)

Abola Team

Η Θύελλα έβαλε τέλος στο σερί του Άτλα Κυψέλης (1-0)

Abola Team

Φιλική λευκή ισοπαλία Ηλιούπολη και Ηράκλειο

Abola Team 2