free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Και Γεωργουδάκης στο Ρουφ!

*Στην κεντρική φώτο, ο Αντιπρόεδρος του Ρουφ Δημήτρης Κρητικός με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γιάννη Γεωργουδάκη. 
Ακάθεκτη συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟ Ρουφ με αποκλειστικό στόχο την επάνοδο της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες, εκεί που άλλωστε ανήκει. Έτσι, ένας ακόμη έμπειρος ποδοσφαιριστής μετά και τον Τζώρτζη θα φοράει για το υπόλοιπο της σεζόν τα κόκκινα της ιστορικής “Αούστρια”.
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης του Θοδωρή Κουνάδη, ο Γιάννης Γεωργουδάκης προστίθεται και αυτός στο ρόστερ.
Είναι 28 ετών και σίγουρα βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική του ηλικία και μπορεί να προσφέρει άπειρες λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή και ειδικότερα στο σκοράρισμα.
Μετράει πληθώρα συμμετοχών τα τελευταία χρόνια στην Α’ Αθηνών αγωνιζόμενος με απόλυτη επιτυχία σε ιστορικές ομάδες όπως τα Πετράλωνα, το Χαλάνδρι, τη Δόξα Βύρωνος και το Ηράκλειο, όπου και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.
Το… οπλοστάσιο του Γιάννη Σιλεβίστα είναι πλέον γεμάτο με τα κατάλληλα όπλα ώστε να τελειώσει νικηφόρα η μάχη της ανόδου για το ιστορικό σωματείο.

Related posts

Οι διαιτητές στα ματς της Τετάρτης (18/10) για το Κύπελλο ΕΠΣΑ

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων στις γιορτές

abola10

Νέα Σμύρνη: Ευγνώμων και η “μεγάλη μεταγραφή”

Κωνσταντίνος Περούλης