free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Λουπίδης: “Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε”

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση στο επίσημο site του ΑΟ Καλαμακίου, ο Λεωνίδας Λουπίδης αποχώρησε από την ομάδα και μένει πλέον ελεύθερος:
” Χώρισαν οι δρόμοι του ΑΟ Καλαμακίου με τον Λεωνίδα Λουπίδη. 
Μετά από έναν χρόνο εξαιρετικής συνεργασίας, ο έμπειρος επιθετικός ζήτησε να μείνει ελεύθερος, θέλοντας να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που έγινε απόλυτα σεβαστό από την ομάδα μας.
Ο έμπειρος επιθετικός όσο φόρεσε την φανέλα του Α.Ο. Καλαμακίου, ήταν παράδειγμα προς όλους, με θαυμαστή συνέπεια σε όλες τις υποχρεώσεις, καθώς έδινε όλες του τις δυνάμεις, τόσο στα παιχνίδια όσο και στις προπονήσεις.
“Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε με την ομάδα του Καλαμακίου. Με έντονες συγκινήσεις χαράς και λύπης! Είχα την τύχη να συνεργαστώ με εξαιρετικούς ανθρώπους. Εύχομαι στους συμπαίχτες μου και σε όσους αποτελούν την ομάδα του Α.Ο. Καλαμακίου καλή επιτυχία στη συνέχεια της σεζόν! Να συνεχίσουν το εξαιρετικό έργο που κάνουν, από τα τμήματα υποδομής μέχρι την αντρική ομάδα”.
Η διοίκηση του Α.Ο. Καλαμακίου του εύχεται κάθε επιτυχία! “

Related posts

Δηλώσεις Προπονητή Νίκης Γαλατσίου Γιώργου Κουφοπουλου

Ρένος Γιαμπουράς

Πεντάσφαιρη η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 5-1 το Παγκράτι που προηγήθηκε στο σκορ: Όλα τα γκολ των νικητών από το 55′ και έπειτα

Abola Team 3

Αγωνία, θρίλερ, ολική ανατροπή και θύελλα…νίκης

Βασίλης Θεόκλητος