free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Έκοψε βαθμούς από τα Σούρμενα ο Πανερυθραϊκός

Σε ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο φαινόταν πως όποιος έβαζε το γκολ θα ήταν και ο νικητής τελικά τα Σούρμενα έμειναν στο 0-0 με τον Πανερυθραϊκό.
Αυτό σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι πέταξαν δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Από την άλλη πλευρά ο Πανερυθραϊκός απέδειξε ότι όντως είναι μία από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες του πρωταθλήματος και δεν είναι τυχαίο που έχει κόψει βαθμούς και από τους τρεις πρώτους.
Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, στα πρώτα 20 λεπτά ο Πανερυθραϊκός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Σκυριώτη.
Από εκείνο το σημείο και μετά τα Σούρμενα ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έχασαν μοναδικές ευκαιρίες σε τρεις περιπτώσεις και από πλεονεκτική θέση να ανοίξουν το σκορ.
Συγκεκριμένα σε σουτ του Κώτση (δύο φορές) και του Μασάδο η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ ενώ κορυφαία στιγμή είναι αυτή του 40ου λεπτού όπου και ο Φωστέρης με κεφαλιά δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και σε κενή εστία δεν κατάφερε να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Και εκεί που θα περιμέναμε στο δεύτερο ημίχρονο να συνεχιζόταν η πίεση των Σουρμένων, τελικά οι μελανέρυθροι ήταν χλωμοί και δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα.
Μάλιστα σε δύο περιπτώσεις οι φιλοξενούμενοι στο 57′ και στο 70′ έχασαν μοναδικές ευκαιρίες σε τετ-α-τετ να ανοίξουν το σκορ. Την πρώτη φορά ο Σκυριώτης βγήκε νικητής στη μάχη με τον Μπαμπαλούκα, ενώ στη δεύτερη μπερδεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Πανερυθραϊκού και τελικά χάθηκε η ευκαιρία για το 0-1.
Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι… ξύπνησαν, ενέτειναν τις προσπάθειές τους για ένα γκολ, κυρίως με ανορθόδοξο τρόπο με συνέπεια να μην μπορούν να διασπάσουν την άμυνα του Πανερυθραϊκού και μοιραία το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Διαιτητές: Ευθυμίου, Νιδριώτης, Μητροφάνης.
ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταπραντζής): Σκυριώτης, Χριστόπουλος, Μαρινάκης, Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Τσέργας, Φωστέρης, Μακρυγιάννης (80′ Δουγένης),Κώτση, Μασάδο, Παπαδάκης (62′ Αδαμόπουλος).
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Μουντανάρης): Αγγελόπουλος, Σουμελίδης, Μπαλής (46′ Βαρκαρώτας), Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Κατσάφας, Κοτσολάκος (90′ Γλυνός), Σπάρταλης, Παπαναστασίου (90’+5′ Κουβαράς), Αραμπαντζής (87′ Αναγνώστης), Μπαμπαλούκας. 

Related posts

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του Σαββάτου (21/4) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Βενάκης: «Να μας γίνει μάθημα»

Abola Newsroom

Μεταγραφές, ανανεώσεις και φιλικά ανακοίνωσε ο Φοίνικας Περιστερίου

Abola Team 2