free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

“Χρυσό” τρίποντο για το Κρυονέρι εκτός έδρας, 0-1 την Τριγλία Ραφήνας

Το Κρυονέρι “τσίμπησε” τους 3 βαθμούς από την Τριγλια Ραφήνας με το γκολ του Τσέλαι στο 53ο λεπτό βάζοντας ακόμη ένα λιθαράκι στη δύσκολη συγκομιδή πόντων φτανοντας στους 27 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η Τριγλία Ραφήνας στην άλλη πλευρά με την εντός εδρας αυτή ήττα μετράει στα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια 2 ήττες και μια ισοπαλία παραμένοντας όμως σταθερά στη δεύτερη θέση με 36 βαθμούς.

Η ομάδα της Ραφήνας κατέβηκε με αρκετά νεανικό ρόστερ και σε συνδυασμό με την εμπειρία της ομάδας του Κρυονερίου θα μπορουσαμε να πουμε ότι ήταν και το “κλειδί” για την εκτος έδρας νίκη.
Στο α ημίχρονο δεν υπήρξαν πολλές φάσεις παρά μόνο στο 15ολεπτό που σε εκτέλεση φάουλ του Νάκα κατάφερε και έδιωξε ο Μπαρδης και στο 32ο λεπτό ο Τσούκας για τη Τριγλία Ραφήνας με κεφαλιά δεν βρήκε διχτυα.
Στο β ημίχρονο τα πρώτα λεπτά ανήκαν στους φιλοξενούμενους όταν σε φάση διαρκειας στο 51ο λεπτό είχαν διπλό δοκάρι και πέτυχαν τελικά το νικητήριο γκολ με τον Τσελαι.
Στη συνέχεια η Τριγλία Ραφήνας πίεσε για την ισοφάριση με τον Βεντούρα να απειλεί εις διπλούν αλλά χωρίς επιτυχία. Το Κρυονέρι μέτρησε μια ακόμα φάση για να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν ο Σαχίνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο 62ο λεπτό, όμως ο Μπαρδης είπε αυτή τη φορά “όχι” και κράτησε το σκορ στο 0-1 μέχρι το τέλος του αγώνα.
Μια νίκη που σίγουρα έδωσε βαθμολογική ανάσα στο Κρυονέρι κερδίζοντας ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο που είναι αρκετά ψηλά στη βαθμολογία αλλά παράλληλα ανέβασε και τη ψυχολογία της ομάδος για τη συνέχεια.
Διαιτησία : Κ. Κορωνιας, Π. Πολίτης, Σ. Πυκνης.
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Μπαρδης, Παπαδιονυσίου (57′ Παπαδόπουλος), Τσαγκαρης, Κονταρίνης, Αρβανιτίδης, Καραγιάννης, Βεντούρας, Γ. Τσούκας, Δελαπόρτας (69′ Δούκας), Ζαφειρόπουλος, Πατσιούρας (78′ Αγγελόπουλος).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΑΠΟ: Μανουσακης, Αθανασίου, Κολώτας, Κανταρέλης, Σαχίνης, Διγενής, Τσέλαι (93′ Κουτρώνας), Τσακλανος, Καλημέρης (84′ Γεωργούσης), Νησιωτακης (73′ Χότζα), Νακας (90΄ Τουμπανάκης).

Related posts

Ο Ν. Αξιώτης πρόεδρος στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Abola Team 3

Το κάλεσμα του Παλληνιακού στον κόσμο του

Abola Team 3

Καθοριστικό βήμα παραμονής ο Παθιακάκης, 3-0 τον Κεραυνό Κερατέας

Abola Team 3