free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΣ Αργυρούπολης… 4χ4!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει μπει το 2020 για το ΓΣ Αργυρούπολης που επικράτησε με 2-0 του Ηρακλείου σημειώνοντας έτσι την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα!
Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Λεβέντη κράτησαν με επιτυχία μακριά από την περιοχή τους αντιπάλους τους με συνέπεια να μην κινδυνεύσουν καθόλου για 70′.
Μάλιστα σε δύο από τις αντεπιθέσεις τους ευτύχησαν να σκοράρουν, πρώτα με τον Ζαννίκο στο 59′ και εν συνεχεία με το φανταστικό πλασέ του Γκρεβτσίδη στο 69′ παίρνοντας σαφές προβάδισμα νίκης.
Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι… ξύπνησαν πίεσαν πολύ για να μειώσουν το σκορ, αλλά πότε η αστοχία τους και πότε ο Ευαγγέλου, ειδικά στη φάση με τον Μακρίδη στο 71′ και πότε το δοκάρι στην εκτέλεση φάουλ του Ζώνα στο 88′ δεν ήρθε ποτέ το γκολ το οποίο θα τους έβαζε στο παιχνίδι και στη διεκδίκηση της ισοπαλίας.
Μοιραία ήρθε η ήττα και βλέπουν την κορυφή να απομακρύνεται, αφού πλέον βρίσκονται στο – 6.
ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Ευαγγέλου, Χιόνης (46′ Μαργαρίτης), Γοργάκης, Γεωργάκας, Ζαννίκος (80′ Κωνσταντινίδης), Νταλταρής, Λεβέντης, Υφαντής, Βλάχας (88′ Γιαννίκος), Γκρεβτσίδης (72′ Παπαθανασίου), Δρακοντίδης.
ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Κώστας Ψυρόπουλος): Μολφέσης, Καρώνης (70′ Σπυριδάκης – 90′ λ.τρ. Χατζηγιαννακός), Κατσούλης, Ζίζηλας, Λιαπίδης, Χρήστου (65′ Ζώνας), Γεωργίου, Τούμπας (72′ Κιρζαλίδης), Μακρίδης, Χίσο, Αντωνόπουλος.

Related posts

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Η συνέντευξη Τύπου

abola10

Απέδρασε με διπλό ο Πανερυθραϊκός (0-2)

Abola Team

Το ποινολόγιο της ΕΠΣΑ

Παντελίδης Mάνος