free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-1: Η πρόκριση στο ΟΑΚΑ

Ραντεβού στον επαναληπτικό αγώνα (Τετάρτη 12/2) έπειτα από ένα ανοιχτό αποτέλεσμα όπως διαμορφώθηκε στο Αγρίνιο (1-1) που μπορεί μεν να είναι ευνοϊκό για την ΑΕΚ, μα θα πρέπει να κρατήσει μακρυά δε από την εστία της τον Παναιτωλικό όσο το δυνατόν περισσότερο προκειμένου να πανηγυρίσει εκείνη την πρόκριση.
Τα γκολ για τις δύο ομάδες πέτυχαν από πλευράς ΑΕΚ ο Σβάρνας στο 32ο λεπτό με κεφαλιά και στο 59ο λεπτό ο Ντάουντα που έπειτα από λάθος του Τσιγκρίνσκι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό.  Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή στο περισσότερο μέρος του αγώνα, μα χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα αφού δεν κατάφερε να “καθαρίσει” το ματς για τη συνέχεια. Ο Παναιτωλικός αντιθέτως έκανε αυτό που έπρεπε, δεν έχασε το ματς δημιούργησε ευκαιρίες και έχει δυνατότητες για τη ρεβάνς, δείχνοντας ότι δεν είναι τυχαία εδώ.

 

Παναιτωλικός (Χάβος): Φερνάντεθ, Κέβιν, Τζανακάκης (76’ Τσιγγάρας), Μαλής, Μαρσιάλ, Σιέστεντ, Ντάλσιο, Ρόσα, Ντίας (80’ Ταχάρ), Μουνιέ (63’ Άλβαρες), Ντάουντα.
ΑΕΚ (Καρέρα): Τσιντώτας, Χουλτ, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς (65’ Σιμάνσκι), Μάνταλος, Αλμπάνης (23’ Αραούχο), Λιβάγια (86’ Χριστόπουλος).

 

Related posts

Κύπελλο Ελλάδας: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων

Abola Team 2

Κλήρωση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας 2018-2019

Abola Team 2

Τελείωσε η πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

Ρένος Γιαμπουράς