free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Άρης-Ατρόμητος 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί για την πρόκριση στο Περιστέρι (vid)

Ισόπαλο δίχως τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Ατρόμητο,  στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και οι Περιστεριώτες θα δοκιμάσουν την πρόκριση εντός έδρας πια μιας και “πέτυχαν” το μηδέν στον πρώτο αγώνα.
Το χαμένο πέναλτι στο 64ο λεπτό με τον Μπρούνο Γκάμα για τους γηπεδούχους να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με δύναμη, αλλά και αρκετές ευκαιρίες για τον φιλόδοξο ‘Αρη χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα και από την άλλη τον Ατρόμητο να στέκεται αρκετά καλά αμυντικά και να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να πετύχει ένα γκολ με αποκορύφωμα τη φάση με Ανδρούτσο και τον Ούμπιδες στο 75ο λεπτό να χάνει τεράστια ευκαιρία στον αιφνιδιασμό, δίνουν στις δύο ομάδες την τελευταία τους ευκαιρία να αναμετρηθούν στο νέο τους “ραντεβού” για την πρόκριση των Final 4 την Πέμπτη 13/2, με όλα τα σενάρια -στην κυριολεξία- να είναι ανοικτά.
Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Γκάμα (85’ Μαρτίνες), Λάρσον (77’ Ντουρμισάι), Ντιγκινί.
Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Κατράνης, Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης, Γκάλο (74’ Ούμπιδες), Νταβιώτης (77’ Ενσικουλού), Ανδρούτσος (82’ Μάντσον), Βέλλιος.

 

Related posts

Έγραψε ιστορία η Λαμία, απέκλεισε τον Παναθηναϊκό!

Kώστας Παλαιολόγος

Μια ανάσα από τα προημιτελικά ο Αστέρας Τρίπολης

Abola Newsroom

Κύπελλο Ελλάδας: Ξάνθη-ΟΦΗ 1-0 με αυτογκόλ

Abola Newsroom