free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Προσπέρασμα της Καλλιθέας στην Θύελλα

Μέσα σε δύο αγωνιστικές είχαμε αλλαγή σκηνικού στον 5ο όμιλο , με την Καλλιθέα να εκμεταλλεύεται τα διαδοχικά στραβοπατήματα της Θύελλας Καμαρίου και να την προσπερνά στην μάχη του τίτλου καλύπτοντας διαφορά τεσσάρων βαθμών.
Την ώρα που η ομάδα της Σαντορίνης γνώριζε την ήττα στο Κερατσίνι η Καλλιθέα επικρατούσε δύσκολα με αγγλικό σκορ στο παιχνίδι με τον Εθνικό στο “Ελ Πάσο”.
Στα άλλα παιχνίδια ξεχωρίζει η νίκη του Φωστήρα που εξασφαλίζει την παραμονή…ενώ σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση έκανε και η Άνω Μερά με τη νίκη της στο κυκλαδίτικο ντέρμπι κόντρα στον Πανθηραϊκό.
Νίκη που δεν ξέρουμε αν θα έχει αντίκρισμα πέτυχαν, οι Άγιοι Ανάργυροι επί του Μοσχάτου ενώ ο Ηλυσιακός παρότι κράτουσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το 94′ ήρθε τελικά  ισόπαλος μέσα στον Άγιο Ιερόθεο. Την χαρά της νίκης πήρε μετά από πολύ καιρό και ο Ερμής Κορυδαλλού επί του  Ακράτητου με  εντυπωσιακό μάλιστα σκορ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:
Άγιος Ιερόθεος-Ηλυσιακός 1-1
Κερατσίνι-Θύελλα Καμαρίου 1-0
Άγιο Ανάργυροι-ΑΕ Μοσχάτου 1-0
Καλλιθέα-Εθνικός 4-3
Ερμής Κορυδαλλού-Ακράτητος 4-0                                                                                                                    Πανθηραϊκός-Άνω Μερά 0-2 
Φωστήρας-Κηφισιά 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5ου ΟΜΙΛΟΥ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

 

 

Related posts

Θύελλα Καμαρίου: “Έτοιμη η αποστολή για Κηφισιά”

Abola Newsroom

“Βράζουν” με την οικογένεια Φυλακούρη στον Ιωνικό!

abola10

Καρπούζας:”Άδικη η αναφορά στον προπονητή μας”

abola10