free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρίποντο ανάσα η Άνω Μερά, 0-2 στην Σαντορίνη

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Άνω Μερά με τη νίκη της στην Σαντορίνη επί του Πανθηραϊκού με 0-2 στην “μάχη” που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.  Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Σαντορίνης γνώρισε για δεύτερη στη σειρά αγωνιστική την ήττα χάνοντας παράλληλα και το αήττητο στην έδρα της που κρατούσε εδώ και δύο χρόνια !!!
 Οι “Μυκονιάτες”  άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων και κτυπώντας στις αντεπιθέσεις πήραν τη νίκη Το σκορ άνοιξε στο 19΄με τον Παλαιοπάνο που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Κωνσταντινίδη.
Στο 78′ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα με τον Κωνσταντινίδη να βγαίνει τετ-α -τετ με τον Ζωντό που όμως απόκρουσε αλλά στην συνέχεια της φάσης ο Μεζίνι έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίκτυα.
Πανθηραϊκός (Μαν.Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Τσόπελας (82′ Νομικός), Χούσα, Λαμπρόπουλος (46′ Αντωνιάδης), Παληγεώργος, Λούκα, Κόντι, Παπασάββας, Κορέτα (68′ Σεΐτι), Βαλαβανόπουλος, Κορακιανίτης
Άνω Μερά ( Aνδ. Σκέντζος): Παλιούρας, Καλαγκάνης, Ντατίδης, Αχείμαστος, Κωνσταντινίδης (92′ Μπρένο), Μεζίνι (84′ Καλαμάρης), Σαββίδης, Λένγκα, Παλαιοπάνος (69′ Νάκας), Σαλταμάρας, Σούλτσε

Related posts

Ηλυσιακός: «Μόνος στόχος η νίκη!»

Abola Newsroom

Αποχώρησε ο Καρυδόπουλος από την Προεδρία του Εθνικού

Άτυχοι οι Άγιοι Ανάργυροι, πήρε πόντο ο Ερμής Κορυδαλλού (2-2)

Abola Team