free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Ακαδημία F.C. Κρυονέρι: Κοπή Βασιλόπιτας 2020

Πραγματοποιήθηκε χτες στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου η κοπή της βασιλόπιτας της Ακαδημίας F.C. Kryoneri, παρουσία του Προέδρου του ΑΟ Κρυονερίου κ. Γιώργου Αποστολίδη αλλά και πολλών συντελεστών της Ακαδημίας μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς.
Η σχετική ανάρτηση:
” Όλη η οικογένεια της Ακαδημίας F.C. Kryoneri παρευρέθη σήμερα στην κοπή της Βασιλόπιτας ?!
Διοίκηση, γραμματεία, γιατρός, προπονητές, αθλητές, γονείς, ήταν όλοι εκεί!
? Ο Πρόεδρος του ΑΟ Κρυονερίου, Γιώργος Αποστολίδης, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για αυτή τη σημαντική προσπάθεια που κάνουν για τους νέους και τον αθλητισμό στο Κρυονέρι και θα είναι δίπλα τους όχι μόνο στις νίκες, αλλά και στις ήττες, γιατί το παιχνίδι είναι αυτό που έχει σημασία.
? Ο Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Δημήτρης Στέφος & ο Τεχνικός Διευθυντής, Σάκης Μπλάτζας, ενημέρωσαν για τις νέες προκλήσεις της Ακαδημίας και τις νέες δραστηριότητες που έρχονται, όπως οι εκπαιδευτικές συμμετοχές σε εγχώρια και διεθνή τουρνουά ποδοσφαίρου για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας και η συνεχής επιμόρφωση των προπονητών.
? Η διατροφολόγος της Ακαδημίας, Έλσα Μαθιουδάκη, παρουσίασε βασικές οδηγίες για τη Διατροφή και την Άσκηση των αθλητών και έδωσε ενδεικτικά πλάνα διατροφής για κάθε τμήμα.
?Το φλουρί της Βασιλόπιτας έπεσε στο τυχερό τμήμα της Κ12!
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και τύχη! ?
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας! “

 

 

 

 

 

 

Related posts

O Άρης Δρίκος στο προπονητικό τιμ των υποδομών του Α.Ο.Χαϊδαρίου

admin

Ξεκινούν οι ακαδημίες του Πέρα Κλουμπ!

Abola Team

η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Πειραιά επικράτησε δίκαια με 3-2 της Αργολίδας

Ρένος Γιαμπουράς