free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Τάκης Μακροδημήτρης (ΑΟ Σαρωνικός Αναβύσσου): “Υπάρχει απογοήτευση, αλλά προχωράμε παρακάτω”

Για την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Παλλαυρεωτικό, μίλησε ο προπονητής της ομάδος κ. Τάκης Μακροδημήτρης:
“Το φινάλε του αγώνα με τον Παλλαυρεωτικό μας άφησε συναισθήματα απογοήτευσης καθώς ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο με κάθε ομάδα να έχει από ένα ημίχρονο.
Ο Παλλαυρεωτικός στο πρώτο -όπου στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία είχε την τύχη να προηγηθεί- ήταν καλύτερος από εμάς, στο δεύτερο μέρος όμως η βελτίωση της ομάδας μας ήταν μεγάλη και βγάλαμε τις φάσεις που θα μπορούσαν να μας δώσουν το γκολ της ισοφάρισης. Δυστυχώς η πολύ καλή μέρα στην οποία βρέθηκε ο τερματοφύλακας των αντιπάλων μας αποτέλεσε ανυπέρβλητο εμπόδιο στις όποιες προσπάθειες μας, με αποκορύφωμα την απώλεια του πέναλτι από τον Σέλβια λίγο πριν τη λήξη και με το παιχνίδι να είναι στο 0-1. Κλείνοντας την αναφορά μου στον χθεσινό αγώνα να πω ότι κατά την άποψη μου το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, παρ’ όλα αυτά θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα του Λαυρίου για την νίκη της.
Η προσοχή μας στρέφεται πλέον στον επόμενο αγώνα μας με αντίπαλο την Άνοιξη. Πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση κόντρα σε μια ομάδα που αδικείται από την βαθμολογική της θέση, καθώς πρόκειται για ένα νεανικό και συμπαγές σύνολο που παίζει σωστά οργανωμένο ποδόσφαιρο, υπό τις οδηγίες ενός έμπειρου και καταξιωμένου τεχνικού όπως ο Θαλής Τσιριμώκος, που είναι ένας συνάδελφος που εκτιμώ και σέβομαι απεριόριστα.
Πρέπει να δουλέψουμε εντατικά στις προπονήσεις που έρχονται ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και σωστά προετοιμασμένοι και για αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι.”

Related posts

Τα Καλύβια 1-0 την Λαυρεωτική

Abola Team 3

Εκκαθαρίσεις στον Αχαρναϊκό

Abola Team

ΕΠΣΑNA: Τα σημερινά αποτελέσματα 25/3

Abola Newsroom