free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

MEGA CHANNEL : Στον “αέρα” το πρώτο τρέιλερ του νέου Μεγάλου Καναλιού (vid)

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του νέου Mega και το μοναδικό σήμα με τη φοβερή μουσική, συνεχίζει και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες.. το οποίο συγκινεί και φέρνει υπέροχες μνήμες του παρελθόντος ξανά στο φως!

Tο νέο διαφημιστικό αποτελεί μέρος της καμπάνιας του MEGA και το δημιουργικό έχει επιμεληθεί η διαφημιστική εταιρεία CREAM.

Μάλιστα, στο τέλος του video ακούγεται και το ιστορικό “moto” της τελευταίας καμπάνιας του MEGA, “MEGA mou”.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το MEGA επιστρέφει στις οθόνες μας στις 17 Φεβρουαρίου, κάτω από την “ομπρέλα” του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη όπως είναι καιρό γνωστό. Η έναρξη του, σίγουρα είχε ανακοινωθεί και προγενέστερα, αλλά από ότι φαίνεται βρισκόμαστε στην τελική ευθεία.
Πρόκειται για ένα γεγονός που θα “ταράξει” τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης αφού ακόμα και χωρίς πρόγραμμα ουσιαστικά (για περίπου 2 χρόνια πριν κλείσει οριστικά) το Μεγάλο Κανάλι είχε αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Το νέο πρόγραμμα του Μέγκα “κλειδώνει” και έρχεται στις τηλεοράσεις μας με τρομερή νοσταλγία και χαρά, αφού όπως και πολλοί θα θυμούνται ότι μετρούσαμε τα λεπτά που θα έπεφτε το (μαύρο) σήμα… για τελευταία φορά.. στο ιστορικό αυτό κανάλι.
Σε αναμονή λοιπόν..

Related posts

Ένας νικητής στο Τζόκερ παίρνει 4,1 εκατ. ευρώ!!!

Abola Team 3

Οπαδοί Μίλαν:”Μετά την Κωνσταντινούπολη υπάρχει η Αθήνα”!

abola10

Δυσάρεστα νέα για τον Λευτέρη Πετρούνια

Abola Team 2