free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δεν -χ-άρηκε κανείς στο ΑΕ Χαλανδρίου – ΑΕ Μεταμόρφωσης

Με δύο γρήγορα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ΑΕ Χαλανδρίου και ΑΕ Μεταμόρφωσης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και κοιτούν πλέον τα επόμενα παιχνίδια για συγκομιδή βαθμών.
Το Χαλάνδρι αν και προηγήθηκε στο σκορ στο 56’ με τον Γαλανόπουλο,  στο 58’ ο Καραχάλιος έγραψε το τελικό 1-1 μην αφήνοντας για πολύ τους γηπεδούχους να χαρούν το προβάδισμα που πέτυχαν νωρίτερα.
Η ισοπαλία αυτή “στέρησε” και στις οι δύο ομάδες τους 2 έξτρα βαθμούς που για το Χαλάνδρι θα ήταν ένα ακόμη βήμα για να πλησιάσει τη δεύτερη θέση αλλά και την ΑΕ Μεταμόρφωσης που μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία και θέλει να “κλειδώσει” όσο πιο σύντομα το στόχο αυτό.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Μητροφάνης, Δόσης και Ισσά.
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Τρανάγκας, Μπέης (42’ Τσιριγώτης), Λάμπρου (61’ Πολυτράμης), Καλογήρου, Δημόπουλος, Γαλανόπουλος, Λουκάς, Κανέλλος (79’ Παπαμανώλης), Καγιώργης (75’ Παρδάλης), Κατσιούλης, Βαζέχα.
ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Καραγεώργος, Αποστολόπουλος, Χρυσανθακόπουλος, Κοκκινόπουλος, Λέσι (92’ Δρακουλαράκος), Κοκκώτης, Αποστόλου (83’ Ραφτόπουλος), Καπερώνης, Μιχαηλίδης, Καραχάλιος (91’ Χατζηιωαννίδης), Λύκα (58’ Σπανουδάκης).

Related posts

Χρόνης Ανδρέας (Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας):”Δουλεύουμε μόνο για την άνοδο”(vid)

abola10

Ιωάννου: «Μας περιμένει δύσκολη αποστολή»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλφοδήμος: Ο προπονητής θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της σεζόν»