free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Λαζάρου:”Η έβδομη θέση δεν αρμόζει στο Φοίνικα Περιστερίου”

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής του Φοίνικα Περιστερίου, Γιώργος Λαζάρου. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο τελευταίο ματς με το Χαλάνδρι υπογραμμίζοντας πως παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έπαιξε σωστό και ορθολογικό ποδόσφαιρο, εν τούτοις, δεν πήρε αυτό που δικαιούταν από το ματς.
Όσο για τη συνέχεια, υπογράμμισε πως η 7η θέση δεν αξίζει στο Φοίνικα Περιστερίου και η ομάδα θα παλέψει για να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία.
Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Λαζάρου ανέφερε τα εξής:

“Για μια ακόμα αγωνιστική ενώ είχαμε εξαιρετική απόδοση, παίζοντας σωστό και ορθολογικό ποδοσφαιρο, δεν πήραμε αυτό που θέλαμε από το ματς.
Απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομαδες του πρωταθλήματος, όπως το Χαλανδρι, εφαρμόσαμε το πλάνο μας, πήγαμε το παιχνίδι εκεί που σκοπευαμε, τελικά ομως δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς που τόσο θέλαμε για να ξαναμπούμε δυνατά στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης.
Σίγουρα η έβδομη θέση της βαθμολογίας δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες μας, μπορούμε να φτάσουμε πολύ πιο ψηλά.
Συνεχίζουμε το δύσκολο προγραμμα μας με δυο παιχνίδια εκτος εδρας, με ανταγωνιστικές ομαδες, που καίγονται για τους βαθμούς.
Θα παρουσιαστούμε και πάλι έτοιμοι και θα παλέψουμε για τη νίκη.
Πρέπει να φτάσουμε στην βαθμολογια εκεί που μας αξίζει.”

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (13/11/22)

Abola Newsroom

Σούρμενα: Με απουσίες κόντρα στη Διάνα Ηλιούπολης

Abola Team

Δωδέκατος παίκτης του Χαραυγιακού οι οπαδοί του

abola10