free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έσωσε τον βαθμό στο τέλος ο Εθνικός

Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι Εθνικός και Πανθηραϊκός ήρθαν ισόπαλοι με   2-2. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μία πικρή γεύση και στις δύο ομάδες αφού οι μεν φιλοξενούμενοι βρισκόταν πολύ κοντά σε μία εκτός έδρας επιτυχία μέχρι τα τελευταία λεπτά ενώ οι γηπεδούχοι είδαν να χάνουν δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοιστο ξεκίνημα, είχαν μία ελαφριά εδαφική υπεροχή, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να τους κρατήσουν έξω από την μεγάλη περιοχή τους. Και σαν να μην έφτανε αυτό λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο σε μία κόντρα επίθεση ο Κορακιανίτης πρόλαβε την άμυνα και εμένα ψύχραιμο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.
 Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Εθνικό να είναι πιο επιθετικός σε μία προσπάθεια να κάνει την ανατροπή και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Αντί να έρθει η ισοφάριση όμως στο 73΄ σε μία κόντρα επίθεση ο Περιάλης που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι πρόλαβε τον τερματοφύλακα και τον κεντρικό αμυντικό κερδίζοντας την κόντρα κατάφερε να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι ελπίδες του Εθνικού αναπτερώθηκαν λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 81 όταν σε μία φάση διαρκείας στην περιοχή του Πανθηραϊκού ο Γκέτσι με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής κατάφερε να νικήσει τον Ζωντό.  Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 84΄όταν ο Γκέτσι, ανατράπηκε και την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Τριμμάτης. Το σκορ δεν άλλαξε στη συνέχεια παρά τις οι προσπάθειες των γηπεδούχων να φτάσουν σε μία ολική ανατροπή για να έρθει το τελικό σφύριγμα και να βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Κατσούλης, Παπαγεωργίου, Σκεντεράϊ, Πεχλιβανίδης, Μουσταφίδης, Τσιντώνης (55′ Πολίτης), Γκέτσι (90′ Αυλωνίτης), Παυλής, Πετρόπουλος (61′ Τσιαβός), Λαζαρίδης (84′ Ξαγοράρης), Τριμμάτης
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Τσόπελας (83′ Λαμπρόπουλος), Χύσα, Μπιρμπίλι, Λούκα, Παπασάββας, Αντωνιάδης, Παληγεώργος, Κόντι (66′ Περιάλης), Κορακιανίτης (67′ Ντουνιάς), Κορέτα (80′ Μαναριώτης)

 

Related posts

Πλήγμα με Λάπα για τον Άρη Πετρούπολης

Abola Newsroom

Αναλαμβάνει ο Αρμόδωρος τον Εθνικό με σούπερ μεταγραφή!

abola10

Σφράγισε τον τίτλο η Ηλιούπολη (0-1)

Abola Team