free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ασταμάτητος ο ΓΣ Καισαριανής

Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΓΣ Καισαριανής την πορεία του προς την επιστροφή του στη Β’ Κατηγορία, καθώς εμπόδιο δεν μπόρεσε να του σταθεί ούτε ο Πανθησειακός. Αν και οι γηπεδούχοι πάλεψαν το ματς, παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα, με τους κιτρινόμαυρους να επικρατούν με 4-2 συμπληρώνοντας 13 αγώνες με ισάριθμες νίκες πραγματικά ένα μοναδικό σερί που αξίζει της προβολής του.
Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 0-3 με τα δύο γκολ του Χατζηστεφάνου στο 25′ και στο 37′ και του Μαστρογιάννη στο 40′.
Βέβαια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξαναμπούν στο παιχνίδι με τα γκολ του Συνοδινού στο 50′ και του Δωρόπουλου στο 75′ όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν σε μία επική ανατροπή με τον Γ. Μαρδάκη να διαμορφώνει το τελικό 2-4 στο 90′.

Διαιτητές: Τζέλος, Κασίδης και Μαστροδήμος.

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ: Αρμυράς, Συναδινός (70’ Στέργιος), Κατσάκος, Κραββαρίτης, Χριστόπουλος, Παγίδας, Βασιλόπουλος, Γεωργακάκος, Αναγνωστόπουλος, Καζαντζής, Δωρόπουλος.

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Κοκκώνης, Μαραγκάκης, Κρασσάς (46’ Ρωμανάς), Κοσμίδης, Αϊβάζης, Α. Μαρδάκης (70’ Γ. Μαρδάκης), Μαστρογιάννης, Οικονομόπουλος, Χαλιλάι (60’ Σεμάι), Χατζηστεφάνου, Μαλλίδης (60’ Γεωργίου).

Related posts

Επιστροφή στις νίκες

Βασίλης Θεόκλητος

Κοσμάς (Άγιαξ Ταύρου):”Χάσαμε από δικά μας λάθη”(vid)

abola10

Παράπονα για τη διαιτησία ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος