free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λευκή ισοπαλία στην Μύκονο

Δεν κατάφερε η Άνω Μερά να πετύχει δεύτερη στη σειρά νίκη παραχωρόντας λευκή ισοπαλία στην Κηφισιά χάνοντας μία πολύ καλή ευκαιρία να πλησιάσει στην ζώνη “σωτηρίας”.Οι Μυκονιάτες ήθελαν πολύ τους τρεις βαθμούς αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Κηφισιά,που συνεχίζει τα θετικά της αποτελέσματαστον δεύτερο γύρο.
Το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς την μεγάλη φάση με την Κηφισιά να έχει την πρωτοβουλία χωρίς να απειλεί ουσιαστικά παρά μόνο στο 22’ όταν ο Μπέλερης μέσα από την περιοχή σούταρε πάνω στον Παλιούρα.
Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Λένγκα στο 58’ όταν η προβολή του έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μιχελή και δυο λεπτά  αργότερα ο Νάκα γύρισε στην περιοχή της Κηφισιάς με τον Κωνσταντίνου στην προσπάθεια να διώξει, λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδα του.
Στο 70’ ο Κωνσταντιτνίδης μπήκε στην περιοχή και λίγο πριν πλασάρει τον τερματοφύλακα ο Βλάχος του «τσίμπησε» την μπάλα δίνοντας λύση για την άμυνα των φιλοξενούμενων.
Άνω Μερά (Ανδρέας Σκέντζος): Παλιούρας, Σούλτσε,  Καλαγκάνης, Σαλταμάρας, Λένγκα, Σαββίδης,  Αχείμαστος, Παλαιοπάνος (55′ Νάκα),  Κωνσταντινίδης, Λεσάι , Μεζίνι.
Κηφισιά (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Βλάχος, Έσλερ, Τεγούσης, Μικριτσιάν, Κωνσταντίνου, Τόσκας(65′ Κοντογιάννης), Μπέλερης, Βέρμπης, Ρεντζής(85′ Τζέλη), Παυλάκης.

Related posts

ΕΠΣΑ: Η κλήρωση του Κυπέλλου

abola10

Απέκτησε συγκάτοικο η Καλλιθέα

Mάνος Χρυσός

Κούστας και Κηφισιά έδωσαν τα χέρια

abola10