free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Γκολ και θέαμα από Χαλκηδονικό και Κηφισιά 2010!

Σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς, όπου και όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν εφτά τέρματα, η Κηφισιά 2010 επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-3 στην έδρα του Χαλκηδονικού.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Πετράκη στο 42′ με τον Κυριακόπουλο δύο λεπτά αργότερα να πετυχαίνει και το 0-2, ενώ ο Θανασούλας στο 58′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.
Κι εκεί που όλοι νομίζαν ότι το ματς είχε τελειώσει οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν σε μία μεγάλη ανατροπή κάνοντας το 3-3 και συγκεκριμένα με τα γκολ του Καγιανά στο 61’και στο 89′ και το αυτογκόλ του Μητρόπουλου ενδιάμεσα στο 88′
Παρόλα αυτά ο Κυριακόπουλος αποδείχτηκε ο χρυσός σκόρερ για τους φιλοξενούμενους και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 92′ κατάφερε τελικά να χαρίσει τη μεγάλη νίκη στην Κηφισιά, έστω και αγχωτικά, έστω και στις καθυστερήσεις, αφού τίποτα τέτοιο δεν φαινόταν από την εξέλιξη του αγώνα! Όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο και για αυτό το αγαπάμε και γι’ αυτό αξίζει καμιά φορά να παρακολουθούμε και αγώνες του ερασιτεχνικού γιατί ακόμα και εκεί μπορεί να δούμε συναρπαστικά παιχνίδια!
Διαιτητές: Ανδρέου Προδρομιάδης Στρίγγος.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Δεμεσλής, Κάιλας (22’ λτ. Σκουφούλας), Χρηστάκης (59’ Ζιάγκας), Ραγιάς, Δόγανος, Χριστιανός, Πρίφτης, Τσελεπής, Καγιανάς, Αντωνόπουλος, Μασούρος (46’ Σκαβάρας).
ΚΗΦΙΣΙΑ 2010: Καρυπίδης, Ντέντια, Χαραλαμπίδης (93’ Νταβούλ), Θανασούλας, Μητρόπουλος, Χατζηιωαννίδης, Κυριακόπουλος, Παπαιωάννου (71’ Κλάδης), Πετράκης (73’ Πλακουδάκης), Γογολίδης, Μακρόπουλος (78’ Σμυρναίος).

Related posts

Ατρόμητος Χαλανδρίου-Καλαμάκι 1-1

Abola Team 3

Ο Κώστας Θεοφάνης πρόεδρος στην Λυκόβρυση

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team