free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκοψαν την πίττα τους οι παλαίμαχοι του Ηρακλείου

Το έθιμο επιτάσσει στο ξεκίνημα κάθε νέας χρονιάς οι Σύλλογοι να κόβουν την πίττα τους , έτσι και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ηρακλείου έκοψαν τη δική τους σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο  “ESCAPAR”
Επίσης ήταν και μία καλή ευκαιρία να βρεθούν μεταξύ τους, να συζητήσουν να θυμηθούν τα παλιά, αλλά και να οργανωθούν για να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε περισσότερο…να παίζουν μπάλα !!!
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος, ο πρώην δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος  Παντελής Βλασόπουλος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας, Δέσποινα Αϊβατζίδου , από την ΑΕ Ηρακλείου ο κ. Χελιώτης και εκπρόσωποι από άλλες ομάδες παλαιμάχων καθώς και ο παλιός γυμναστής της ΑΕΚ Δημήτρης Μπουρουτζίκας.
Η βραδιά περιελάμβανε και τιμητικές διακρίσεις σε παίκτες που “κρέμασαν” οριστικά τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια μετά και το πέρασμά τους από την ομάδα των παλαιμάχων. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν ο Δημήτρης Μπούκης, ο Γιώργος Καραμπούρης, ο Φάνης Σάββας, ο Θωμάς Μοστράτος και ο Παναγιώτης Σπηλιώπουλος .
Ο πρόεδρος της ομάδας Φώτης Μπαλαρής τα είχε οργανώσει όλα τέλεια, τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν μέσα σε ένα ζεστό, οικογενειακό κλίμα και η βραδιά έκλεισε με ευχές για καλή χρονιά και υγεία, με καλό κρασί και ωραίους μεζέδες.
Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα των Παλαιμάχων  έχει συμμετάσχει  σε φιλανθρωπικούς αγώνες και τουρνουά, ενώ συνεχίζει να παίρνει μέρος με επιτυχία στο πρωτάθλημα παλαιμάχων.

Related posts

6Χ6 το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, νίκησε 2-1 την ΠΟΕ-ΔΟΥ

Abola Team 3

Σεμινάριο διαιτητών 1ης κατηγορίας

Abola Newsroom

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 3-0

Abola Team 2