free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Δάφνη Π. Φαλήρου:”Δεν προχωράμε σε ένσταση”

Ανακοίνωση εξέδωσαν πριν από λίγο από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Άγιο Δημήτριο, τονίζοντας πως δεν θα προχωρήσουν σε ένσταση.
Πιο αναλυτικά αναφέρουν τα εξής:
“Με αφορμή τα δημοσιεύματα για τα όσα συνέβησαν πριν από την έναρξη του αγώνα της ομάδας μας με τον Αγιο Δημήτριο, την Κυριακή 16/2/20 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ, η Δάφνη Π.Φαλήρου θα ήθελε να διευκρινίσει ότι:
Γνωρίζοντας απόλυτα τις διατάξεις του ΚΑΠ, το ΔΣ του συλλόγου μας, αποφάσισε ομόφωνα να μην προβεί σε ένσταση, παρά τα όσα καταγράφονται στο ΦΑ.

Αν και βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι του πρωταθλήματος και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, η Δάφνη Π.Φαλήρου δεν πρόκειται να παραβεί τους ηθικούς της κανόνες, ακόμα και αν η δικαστική δικαίωση θεωρείται δεδομένη. Για μας, στη Δάφνη Π.Φαλήρου, οι αγώνες κερδίζονται ή χάνονται μόνο μέσα στα γήπεδα και πουθενά αλλού. Κερδίζονται επίσης, από τους παίκτες και τους προπονητές και από κανέναν άλλον.

Αγωνιζόμαστε πάντα τηρώντας τους κανόνες τόσο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως αγωνιζόμαστε τηρώντας τους κανόνες του «Ευ Αγωνίζεσθαι», το οποίο είναι και το πρώτο που διδάσκουμε στα παιδιά της Ακαδημίας μας. Δεν είμαστε αρμόδιοι ούτε να δικάσουμε, ούτε να αποφασίσουμε για άλλους συλλόγους, καθώς για αυτό υπάρχουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΑ”.

Related posts

Υπενθύμιση της ΕΠΣΑ για την κάρτα υγείας

Abola Team

Την απόκτηση τεσσάρων παικτών και φιλικά ανακοίνωσε ο Αίμος Πετρούπολης

Abola Team 2

Στην επόμενη φάση ο Φωστήρας (2-4)

Abola Team