free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ON CAMERAVideoΒ΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Επικό βίντεο για το γήπεδο από τον ΠΟ Ψυχικού!

Όπως είναι γνωστό το Νέο Ψυχικό είναι ο μοναδικός Δήμος χωρίς γήπεδο ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την Αττική.
Και πραγματικά είναι κρίμα μια ιστορική ομάδα, όπως είναι ο ΠΟΨ, να μην έχει τη δική της έδρα.
Γι’αυτό λοιπόν από την ομάδα του ΠΟ Ψυχικού έφτιαξαν ένα φανταστικό βίντεο στο οποίο και παρουσιάζουν το γήπεδο που πρέπει να γίνει.
Πατήστε εδώ για να το δείτε
Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΟ Ψυχικού Γιάννης Πετρίδης, προχώρησε και στην παρακάτω ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα που διαθέτει στο facebook.
Πιο αναλυτικά:
“Προσωπικά ευχαριστώ το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων που στήριξαν σε απόσταση αναπνοής για την έναρξη του πιο αυτονόητου έργου στο Δήμο μας, απεμπολίζοντας κάθε άλλη χρήση του συγκεκριμένου χώρου από εξωγενείς χρήστες και παράγοντες εκτός των προαστίων μας (HOT-SPOT, Εμπορικό κέντρο κλπ), αφού ο ιδιοκτήτης δεν είναι ο Δήμος, αλλά εταιρία του Ελληνικού Δημοσίου (ΚΤ.ΥΠ. ΑΕ), όπου στήριξε, υποστήριξε, στηρίζει και υποστηρίζει το υγιές, το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας και είναι απόλυτα μαζί μας ίσως στο μοναδικό έργο που αφορά τα προάστιά μας: το Νέο Ψυχικό, τη Φιλοθέη και το Ψυχικό. Ο άρρηκτος σύνδεσμος, μη ιδιοτελής, μη κερδοσκοπικός, μακριά από κάθε πολιτικό, παραταξιακό και επιχειρηματικό συμφέρον ήταν είναι και θα είναι ο Π.Ο.Ψ. που προϋπήρχε για όσους δεν γνωρίζουν πριν την την ίδρυση του Δήμου, το αρχαιότερο ΑΛΗΘΙΝΟ αθλητικό σωματείο σε όλο το Δήμο Φιλοθέης- Ψυχικού, γιατί εμφανίζονται και επιχειρηματικά σχήματα χωρίς καταστατικό, χωρίς καν να είναι σωματεία που λυμαίνονται ΜΟΝΟ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ συνδρομές ιδιωτικών ακαδημιών τυχοδιωκτικά ΓΙΑ ΙΔΊΟΝ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΌΦΕΛΟΣ ΦΥΣΙΚΏΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. Ο Π.Ο.Ψ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΌ ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ! ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. Όλοι μηδενός εξαιρουμένου γνωρίζουν το πόσο συνέβαλε και συμβάλει ο ΠΟΨ σε αυτό το έργο. Τον προσεχές Ιούλιο ο ΠΟΨ έχει τις αρχαιρεσίες εκλογής διοίκησης 2020-2022. Προσωπικά, καλώ και προσκαλώ κάθε δημότη / κάτοικο / γονέα κηδεμόνα παιδιών της Ακαδημίας και οιονδήποτε να θέσει την οιαδήποτε υποψηφιότητα θέσης στη Διοίκηση με στόχο την άμεση υλοποίηση του σχολικού χώρου άθλησης και προπονήσεων των Ακαδημιών του ΠΟΨ και ΜΟΝΟ. Για μένα ως Πρόεδρο του ΠΟΨ, εύχομαι και ελπίζω ο επόμενος Πρόεδρος να νιώθει το μισό ρίγος αγάπης και μέριμνας για αυτά τα παιδιά. Εύχομαι και ελπίζω να υπηρετήσει αυτήν την ιδέα όσον τον υπηρετούμε κάποιοι άνθρωποι σήμερα στη Διοίκηση. Εμείς ΟΛΟΙ αυτοί, ΠΑΝΤΑ θα υπηρετούμε εφεξής την ιδέα που λέγεται ΠΟΨ, ανεξαρτήτως αν θα είμαστε ή όχι στη Διοίκηση αυτού του ιστορικού Συλλόγου και αυτοί είναι η συγκριτική διαφορά, με όσους και όσες στο παρελθόν ασχολήθηκαν και ο καθένας κρίνεται για τα αποτελέσματά του. ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΊΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!”

Related posts

Κώστας Ασημάκης Γενικός Αρχηγός Γ.Σ. Αργυρούπολης

Abola Team

Παρελθόν ο Λευτέρης Αλεξάκης από τον ΑΟ Περιστερίου

Abola Team 3

Έγινε ο αγιασμός στον ΠΑΟ Καματερού

Abola Team 3