free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επιστροφή στις νίκες ο ΑΟ Ιλίου

Έπειτα από τρία διαδοχικά μη κερδοφόρα αποτελέσματα ο ΑΟ Ιλίου επέστρεψε στις νίκες, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Νέα Σμύρνη. Με τη νίκη αυτή ο ΑΟ Ιλίου αγκάλιασε τους 50 βαθμούς και παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο ενώ η Νέα Σμύρνη παρέμεινε στους 31. Αξίζει να σημειωθεί πως η Νέα Σμύρνη παρουσιάστηκε πολύ καλή σε ένα ακόμη ματς και η δουλειά του Σπύρου Τάραμα φαίνεται να αποδίδει καρπούς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, την αρχή στα γκολ έκαναν οι γηπεδούχοι αρκετά νωρίς με τον Ράπτη στο 5ο λεπτό ενώ η ισοφάριση για τη Νέα Σμύρνη ήρθε στο 21ο λεπτό από τον Παναγόπουλο εκμεταλλευόμενος ένα λάθος, σούταρε και έκανε το 1-1. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε σε μια φάση διαρκείας και σε μια άτυχη στιγμή για τον τερματοφύλακα Γερογιάννη, ο Δαμασκηνός θα καταφέρει να σκοράρει στο 47ο λεπτό για τον ΑΟ Ιλίου.
Το μάτς οδηγήθηκε με αυτό το σκορ ως το τέλος, όπου κοντά στο 80ο λεπτό είχαμε μια σύγκρουση του Δαούτη με τον Κολλινιάτη και ο πρώτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Διατησία: Μητροφάνης Χ., Καπίρης Μ.,Τζέλος Ν.
ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Σκυριανός, Μεχμέτι (75′ Τζανετόπουλος), Ευαγγέλου, Διπλάρης, Δαούτης (81′ λ.τ. Ζλατίδης), Γαγάκας, Ράπτης, Γκρίφισιας, Δαμασκηνός (90+4′ Παπαδημητρίου), Αγκαλίου (88′ Κίτσας), Νάτσης.
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Γερογιάννης, Λειβαδίτης (46΄Κολλινιάτης), Μπιρμπίλης, Κωστής, Κουτής, Εφέντη, Πρέντσε, Αθανασίου, Βερεσόγλου, Παναγόπουλος, Αρβανιτάκης.

Related posts

Ψαρρός: «Να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας»

ΕΠΣΑ: Οι ποινές σε ποδοσφαιριστές…

Abola Team

Παπαζαφειρόπουλος: «Οι παίκτες μου έβγαλαν ψυχή!»

Kώστας Παλαιολόγος