free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Θύελλα τη νίκη στο ντέρμπι των Κυκλάδων

Η Θύελλα Καμαρίου ήταν η νικήτρια στο κυκλαδίτικο ντέρμπι με τον Πανθηραϊκό που της επιτρέπει να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης όπου βρίσκεται η Καλλιθέα, ενώ αν έχει και ευτυχή κατάληξη η ένσταση για το παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο, κάτι που είναι σχεδόν βέβαιο, η διαφορά θα πέσει στους δύο βαθμούς…
Από την άλλη πλευρά ο Πανθηραϊκός, έμεινε για μία ακόμα αγωνιστική μακριά από τις νίκες, αλλά τουλάχιστον προς το παρόν δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα αφού είναι μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.  
Στο 36’από στημένη φάση οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Φύτρος εκτέλεσε  φάουλ, και ο Αρκούδας, αμαρκάριστος νίκησε τον Ζωντό για να γίνει το 0-1.
Δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο Πανθηραϊκός ισοφάρισε με τον Μπιρμπίλη, το οποίο τελικά ακυρώθηκε αν και χρειάστηκε να αλλάξει δύο φορές γνώμη διαιτητής και επόπτης !!!
Η Θύελλα διπλασίασε τα τέρματα της στο 60΄ σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ του Φύτρου, εκτέλεσε το φάουλ, ο Ζωντός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Ζέλο από κοντά πέτυχε το 0-2.  Η νίκη των φιλοξενούμενων πήρε διαστάσεις θριάμβου πέντε λεπτά αργότερα με το Ντινιωτάκη να τελειώνει ιδανικά μία αντεπίθεση της ομάδας του πετυχαίνοντας το 0-3.
Το σκορ δεν άλλαξε στην συνέχεια παρότι ο Πανθηραϊκός δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της τιμής.
ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Τσόπέλας, Χούσα, Μπίρμπιλης, Παληγεώργος, Λούκας, Κόντι, Παπασάββας, Κορέτα (70’ Περιάλης), Αντωνιάδης, Κορακιανίτης
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Χαντές): Ανδριόλας, Ερρίκος, Μπουσάι, Παπαζαχαρίας, Αρκούδας (77’ Σπανός), Φύτρος (69’ Δήμος), Ζέλο (66’ Βεζιρτζόγλου), Σιμιτσής, Αργυρίου, Καραλής, Ντινιωτάκης (69’ Δωματάς)

 

 

 

Related posts

Νίκη ανάσα για Φωστήρα, 2-0 τον Πανθηραικό

Mάνος Χρυσός

Αυτοί πηγαίνουν Σαλαμίνα από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ!

Abola Newsroom

Νίκη τίτλου η Καλλιθέα στην Σαντορίνη

Mάνος Χρυσός