free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Καλύκας(Άγιοι Ανάργυροι):”Συνεχίζουμε τη δουλειά με τα νέα παιδιά”

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν σε ένα ακόμη ματς οι Άγιοι Ανάργυροι, παρόλα αυτά ηττήθηκαν από τον Άγιο Ιερόθεο με γκολ που δέχτηκαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι το δέκατο ματς που χάνουν οι Άγιοι Ανάργυροι φέτος με 1-0, δεχόμενοι γκολ στο τέλος ενός αγώνα, πράγμα που δείχνει την απειρία που υπάρχει στο ρόστερ.
Όμως παράλληλα φαίνεται πως η ομάδα όντως άξιζε κάτι καλύτερο φέτος και πως ακόμα και τώρα που είναι υποβιβασμένη, παλεύει σε κάθε ματς για το καλύτερο.
Από την πλευρά του ο προπονητής της “Ένωσης”, Δημήτρης Καλύκας μας δήλωσε τα εξής:
“Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει με τον Πιπίνη αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και δυστυχώς μετά από ένα δικό μας λάθος πάλι χάσαμε με 1-0 στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Είναι το δέκατο παιχνίδι που χάνουμε 1-0 από την αρχή της σεζόν και στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την απειρία των νεαρών παικτών να είναι καθοριστική. Φυσικά εμείς συνεχίζουμε το πλάνο μας που είναι να δίνουμε χρόνο στα νέα παιδιά ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τη νέα χρονιά”.
Τέλος, με τρεις απουσίες θα παραταχθούν στο σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι οι Άγιοι Ανάργυροι κόντρα στον Ερμή Κορυδαλλού. Συγκεκριμένα δεν θα αγωνιστεί ο  Νυφαδόπουλος, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, ο Καναβέτας, η οποία είναι και η τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, καθώς και ο Κούμπρια ο οποίος είναι και αυτός τιμωρημένος από αγώνα της Κ18 (οι ποινές μεταφέρονται και στο αντρικό).
Αντίθετα εξέτισε ο Μαυροματάκης και επιστρέφει.
Ρεπορτάζ: ΤΑΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
 

Related posts

Σκεντεράι η επιστροφή!

Abola Team

Ξεκίνησε… για την άνοδο ο Ιάλυσος

Abola Team 2

Νέα χορηγία Autom Exclusive Cars στην Κηφισιά

Abola Team 3