free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Με αρκετές απουσίες η Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού εναντίον της Προοδευτικής

Σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο Νίκαιας το παιχνίδι εξ΄αναβολής για την 15η Αγωνιστική μεταξύ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ – Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.
Η Θύελλα θα παραταχθεί με αρκετά νεανικό ρόστερ, μιας και οι απουσίες της για αυτόν τον αγώνα είναι αρκετές, όπως και “μεταφέρει” μέσα από την σελίδα της στο Facebook:
” 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(Εξ’αναβολης)?️Σαββατο 29/2/2020?️Γήπεδο Νίκαιας(ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ) ?Ώρα έναρξης 4:00 ?️ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ?Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.??Ένα ακόμη ιστορικό ματς για την ομάδα μας με την ομάδα της ιστορικής Προοδευτικής το 3ο φέτος για την 15η εξ’αναβολης αγωνιστική.Η ομάδα μας θα παραταχθεί με πάρα πολλές απουσίες λόγο τραυματισμών, όμως θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό όπως κ σε κάθε αγώνα και να παρουσιάσει κάτι όμορφο μέσα στο γήπεδο με νέα παιδιά κυρίως.  συγκέντρωση των ποδοσφαιριστων μας θα γίνει αυστηρά έως τς 2:30. Ολοι οι ποδοσφαιριστές μας θα είναι ντυμένοι με τα ρούχα αποστολής και μαζί τα προπονητικά τους ρούχα όπως κ σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας. #TAFC??Να γίνει ένα όμορφο παιχνιδι. ?? “

Related posts

«Αποδώσαμε εξαιρετικά, η προσοχή μας στην Δόξα Πειραιά»

Kώστας Παλαιολόγος

«Λευκή» και «επεισοδιακή» ισοπαλία στο Μοσχάτο

Nάσος Φακίδης

Νέο «λουκέτο» μέχρι τις 11 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Abola Team