free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΓ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στεφάνι στη μνήμη του Παπαεμμανουήλ από τον ΣΠΠΑ

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας κατέθεσε στεφάνι στην κηδεία του θρυλικού “κούνελου” του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ανδρέα Παπαεμμανουήλ, η οποία και έγινε σήμερα (4/3). Παράλληλα μέσα από τη σελίδα που διατηρεί ο Σύνδεσμος στο facebook εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Όπως έγινε γνωστό ο Παπαεμμανουήλ έφυγε από τη ζωή πριν από τρεις ημέρες και σε ηλικία 81 ετών. Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που ανέδειξε ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος με την φανέλα του Παναθηναϊκού, έκλεισε την καριέρα του στην ΑΕΚ και φυσικά υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.
Διατέλεσε επίσης προπονητής του Παναθηναϊκού σε δύο διαφορετικές σεζόν (1980-81 για τρεις αγώνες, 1982-83 για τέσσερις αγώνες) και μάλιστα ένα απ’ αυτά ήταν το 4-2 επί της Γιουβέντους!
Επίσης εργάστηκε σε Αναγέννηση Άρτας, Πανναυπλιακό, Α.Ο. Κέρκυρα, Καλλιθέα, Φωστήρα. αλλά και ως προπονητής της Εθνικής Ελπίδων της Ελλάδας.

Related posts

Πήρε και Θαλασσέλη η Ελευθερούπολη

Kώστας Παλαιολόγος

Λύκοι Χαϊδαρίου: BE A WOLF

admin

Πρόκριση για Παλαιό Φάληρο!

Ρένος Γιαμπουράς