free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στον τελικό της ΕΠΣΑ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Άγιος Ιερόθεος (1-1)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Άγιος Ιερόθεος θα διεκδικήσει το κύπελλο της ΕΠΣΑ, καθώς στον επαναληπτικό αγώνα απέσπασε ισοπαλία (1-1) στην Αγία Παρασκευή από την τοπική ομάδα και συνδυασμό με το υπέρ του 4-3 προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης. Στο 10’ έγινε το 0-1 με ωραίο σουτ από τον Κράσι. Το 1-1 σημειώθηκε στο 56’ με σουτ από τον Κραψίτη, μετά από σέντρα του Τζίτζη. Στο 69′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κραψίτης έστρωσε στον προωθημένο Κολλιάντη με τον τελευταίο να σουτάρει πάνω στα σώματα από το ύψος του πέναλτι ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Δημογιάννη βρήκε σε ετοιμότητα τον Αντωνόπουλο που απομάκρυνε. Στο 71’ αποβλήθηκε ο Βιδάλης.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι  Μπαϊρακτάρης, Σταύρογλου και Μητράκος.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Παπαγεωργίου, Χατζίου, Τζίτζης, Τριανταφυλλίδης Κολλινιάτης, Μπουτσικάρης, Δημογιάννης, Κραψίτης, Μπόλλης (60’ Αθανασίου), Τσοπανάκος (78’ Ζαφείρης), Σταμούλης (52’ Ψαραδέλης).
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Αντωνόπουλος, Σιμάκος (88’ Χρήστου), Μπατής, Τσαταρής, Μεταλλινός, Βιδάλης, Μπριστογιάννης, Ντάφλας, Τσαρκάνι (95’ Κομνηνός), Κράσι (81’ Σάσσαλος), Νομικός (58’ Ηλιάδης).

Related posts

Γενική Συνέλευση την Παρασκευή (3/2) η ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Οι Αγ. Ανάργυροι με γκολ του Νταουτάι νίκησαν 1-0 το Ηράκλειο και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Σκόνταψε ο Χολαργός (0-0) και έχασε την πρωτιά

Abola Team