free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΗΜ. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: «Ο Άτταλος έχει φτιαχτεί για να σταθεί και ψηλότερα»

Ό Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας  οδηγεί την κούρσα στον πρώτο όμιλο της Β’ κατηγορίας και μετά την ευρεία νίκη επί του Χαλανδρίου με 3-0 προβάλει σαν φαβορί για την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.
Ο χορηγός του ανδρικού τμήματος του Άτταλου, Δημήτρης Κουλούρης, υπογράμμισε ότι η ομάδα έχει φτιαχτεί για να μπορεί να σταθεί και σε μεγαλύτερες κατηγορίες και πρόσθεσε τα ακόλουθα:
«Ο Άτταλος είναι μία ομάδα που δεν χτίστηκε απλά για να ανέβει στην Α’ ΕΠΣΑ, αλλά για να βρεθεί ακόμα και στις Εθνικές κατηγορίες. Γι’ αυτό και δεν έχει δοθεί βάση μόνο στο έμψυχο υλικό, αλλά και στη γενικότερη οργάνωση της ομάδας, από τις ακαδημίες μέχρι το αντρικό τμήμα. Τον τελευταίο καιρό ναι, είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία μας. Αν και δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, τελικά έχουμε καταφέρει αυτή τη στιγμή να είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε μέχρι το τέλος. Ο προπονητής μας Γαληνός Νικολαΐδης είναι ο άνθρωπος που τελικά μας έδωσε τις λύσεις που δεν είχαμε, μέχρι τη στιγμή που ανέλαβε. Ήταν κάτι που ελπίζαμε πως θα κάνει και τελικά μας δικαιώνει αφού πιστεύουμε σε αυτόν και στη δουλειά του»

Related posts

Ο Ανδρέας Μαντζούνης στην τεχνική ηγεσία του Αγ. Δημητρίου

Abola Team 2

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων στην Αθήνα

Ρένος Γιαμπουράς

Με το φιλικό απέναντι στα Ταταύλα ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Κεραμεικού

Abola Team 3