free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑΒ' ΠΕΙΡΑΙΑΓ' ΠΕΙΡΑΙΑΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά – Αναβολή εκδήλωσης

Η ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ είχε προγραμματισμένη για αύριο 9/3/2020 την Ετήσια Εορταστική Εκδήλωση της που θα πρέπει όμως να αναβληθεί σύμφωνα με τη σημερινή της συνεδρίαση.
Η ανακοίνωση για την εκδήλωση:
” Τη Δευτέρα η Ετήσια Εορταστική Εκδήλωση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ
Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ υπενθυμίζει ότι την ερχόμενη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων στη Νίκαια (7ης Μαρτίου 49- πρώην Κονδύλη) θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Εορταστική Εκδήλωση της Ένωσής μας , όπου θα τιμηθούν  σωματεία, παράγοντες στελέχη , φυσικά πρόσωπα  που διακρίθηκαν στην χρονιά που πέρασε ή για την προσφορά τους στον Πειραϊκό – Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Στην κορυφαία γιορτή του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου, καλούνται όλοι οι συντελεστές (παράγοντες, αθλητές, διαιτητές, Παρατηρητές, ιατροί, τοπικές αρχές, φορείς κλπ) να δώσουν το παρών.   “

 

 

Η σημερινή ανακοίνωση για την αναβολή:
” Αναβάλλεται η Ετήσια Εορταστική Εκδήλωση  
Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων  της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ σε σημερινή συνεδρίαση της, αποφάσισε την αναβολή της αυριανής Ετήσιας Εορταστικής Εκδήλωσης που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην αίθουσα “TERRA VERDE”, καθώς υποχρεούται να συμμορφωθεί στις αποφάσεις που ελήφθησαν από το Υπουργείο Υγείας και την Κυβέρνηση, προκειμένου να εμποδισθεί η παραιτέρω εξάπλωση του “Κοροναίου Ιού” που και στη χώρα μας  αρχίζει να παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις.
 Για το πότε θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, αλλά και το τι θα ισχύσει για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση. “

Related posts

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (13 & 14/5) στον Πειραιά

Abola Team 3

Ο Σταμ. Αναστασιάδης στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού

Abola Team 2

Παραιτήθηκε κι ο Πικραμένος από τη Δόξα Πειραιά

Ρένος Γιαμπουράς