free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

“Μοιρασιά” με πολλά γκολ στο Αθηναϊδα-Παράδεισος

Καταιγισμός γκολ στο γήπεδο της Κυψέλης (Αλεπότρυπας), με Αθηναϊδα και Παράδεισο να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις αφού έμειναν στην ισοπαλία αλλά σε ένα ματς με 6 γκολ (3-3).
Στο 9′ Κανδαλέπας με σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ για το 1-0, ο Βενέτης στο 13′ με σκαφτό πλασέ από πλάγια θέση θα κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Η απάντηση στο “γρήγορο” ξέσπασμα της Αθηναϊδας, θα έρθει στο 22′ όταν ο Καραλής με δυνατό μακρυνο σουτ θα βρει δίχτυα και θα κάνει το 2-1, που θα είναι και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και σχετικά νωρίς ο Ζιώρας στο 52′ με σουτ θα ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους, δινοντας άλλη χροιά στον αγώνα (2-2).
Ο Καραλής με κεφαλιά στο 79΄και δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς θα δώσει για πρώτη φορά το προβάδισμα στον Παράδεισο κάνοντας την ολική ανατροπή στο παιχνίδι που λίγο έλειψε να γίνει και “ήρωας” του παιχνιδιού κάτι που δεν έγινε, διότι ο Κορφιάτης στο 90′ θα κάνει με σουτ το τελικό 3-3!
Διαιτητές: Θωμόγλου, Βογιατζόγλου-Μαρκαντωνάτος
ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Θανάσης Γάκης): Γεροντάκης, Σκαϊλίδης, Τουμαζάτος, Ζώης (61′ Δουδουμόπουλος), Χρονόπουλος, Κανδαλέπας, Ντιντίφας, Ντατσιωνάκης, Κωστάλας, Κορφιάτης, Βενέτης (67′ Βαγγελής)
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Κάτσικας, Μότσιος, Δημητρίου (91′ Τσάμης), Στούλης, Ζιώρας (87′ Μύττης), Καραλής, Μπολέτης (72′ Δήμος), Ράπτης, Πέττας, Λεφάκης, Ξυνογαλάς.

Related posts

Φιλίππου: «Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος!»

Kώστας Παλαιολόγος

Και επίσημα κεκλεισμένων όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων

abola10

Παραιτήθηκε ο Σπυράκης από τα Βριλήσσια

Kώστας Παλαιολόγος