free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUSΔΙΕΘΝHΚΟΡΩΝΟΪΟΣΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός: 103 νέα κρούσματα στην Ελλάδα – Στα 331 το σύνολο – 8 ασθενείς σε σοβαρή κατάσταση

Κορονοϊός: Νέες ανακοινώσεις έκανε το απόγευμα της Κυριακής (15/03), ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, σχετικά με την πορεία του ιού στη χώρα μας.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσιόδρας από το υπουργείο Υγείας όπου έγινε η σχετική ενημέρωση, τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα είναι 103, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 331.
Σαράντα εννέα από αυτά είναι νέα και 54 από προηγούμενες ημέρες τα οποία δεν είχαν καταμετρηθεί λόγω φόρτου εργασίας των εργαστηρίων.
Τα 44 από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αφορούν πιθανή εγχώρια μετάδοση.
Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 51 ασθενείς, οι 8 είναι διασωληνωμένοι, σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας. Δέκα έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Τέλος, τα περισσότερα κρούσματα εξακολουθούν να σημειώνονται στην Αθήνα ενώ έχουν μέχρι τώρα ελεγχθεί περισσότερα από 4.000 εργαστηριακά δείγματα.
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Related posts

Στα 26 λέει πως έχει πραγματοποιήσει τα παιδικά του όνειρα. Θα πεις ότι δεν πρέπει να ήταν ακριβώς τρελά. Ο Vladimír Weiss θα σου απαντήσει πως ήταν αυτά που ήταν και ότι δεν μετανιώνει για τίποτα. Ο πρώτος (χρονικά) σκόρερ των Σλοβάκων στο Euro 2016

Ρένος Γιαμπουράς

Ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί – Θα επιστρέφουν στην Ελλάδα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Abola Team 2

Δημοσκόπηση-ΣΕΙΣΜΟΣ: Όλα τούμπα στο πολιτικό σκηνικό – Ποιος σαρώνει, ποιος «εξαφανίζεται»

Abola Team 2