free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΓ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ο κύβος ερρίφθη – 27/4 οι τελικές αποφάσεις-Η ΕΠΣΑ θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

Καλά δείχνουν να πηγαίνουν τα πράγματα, όσον αφορά τον κορωνοϊό. Σήμερα (18/4) ανακοινώθηκαν μόλις 11 κρούσματα κάτι που επιβεβαιώνει το παραπάνω, οπότε φαίνεται πως θα αρχίσουμε να μπαίνουμε στην κανονικότατα. Φυσικά αυτό θα γίνει βήμα-βήμα και λογικά από τις αρχές με μέσα Μαΐου.
Ως εκ τούτου, αρχίζει πλέον να φαίνεται ορατό το ενδεχόμενο της επανέναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Τουλάχιστον, αυτές είναι οι πληροφορίες μας, αφού από την ΕΠΣ Αθηνών και διά στόματος Παναγιώτη Δημητρίου, θέλουν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και αυτό θα επιδιωχθεί να γίνει. Βέβαια, δεν μπορούν να αποφασίσουν από μόνοι τους στην ΕΠΣ Αθηνών. Για το πότε θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις, η κρίσιμη μέρα φαίνεται να είναι η Δευτέρα 27 Απριλίου.
Τι θα γίνει τότε; Μα φυσικά η τηλεδιάσκεψη της ΕΠΟ. Ως εκ τούτου φίλες και φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου εννέα μέρες υπομονή για να γνωρίζουμε ακριβώς το τι θα συμβεί τελικά.
Αν όντως αποφασισθεί ότι θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, το πιθανότερο σενάριο είναι να αρχίσει το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαΐου ή 6-7 Ιουνίου και να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουλίου.
Εν αναμονή των τελικών αποφάσεων… 

Related posts

Στην επανάληψη ο Χολαργός (2-0)

Abola Team

Κάτι αρχίζει να κινείται με τις εργασίες στο βοηθητικό του Καματερού

Abola Team 3

Βλάχος: «Να μας γίνει οδηγός αυτό το ματς!»

Kώστας Παλαιολόγος