free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αθηναϊκός: “Δύσκολη.. αλλά τελικά επιτυχημένη η χρονιά”

Σε μια ανασκόπηση της χρονιάς θα λέγαμε, προέβει ο Αθηναϊκός με τη σχετική του ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρει μέσα σε όλα τη δύσκολη παραμονή του στην Α’ κατηγορία ευχαριστώντας όλους και ειδικά τον κ. Δημήτρη Μητρογιάννη που ανέλαβε το έργο αυτό, αλλά και την ασφάλεια στη δημόσια υγεία που ηγείται όλων μας.
Η ανακοίνωση:
” Μια ακόμα χρονιά τελείωσε έστω και πρόωρα μετά την σωστή απόφαση της ΕΠΣΑ να διακόψει τα πρωταθλήματα και να επικυρώσει τις βαθμολογίες.
Η ομάδα μας μετά από την πιο δύσκολη ίσως χρονιά της απ’ τη στιγμή που επανήλθε στην Α κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, κατάφερε να διατηρηθεί στην κατηγορία.
Η φετινή χρονιά παρά τις δυσκολίες, τα λάθη, τις ατυχίες σηματοδοτεί το τέλος μιας προσπάθειας περίπου 4 χρόνων.
Μιας προσπάθειας που στόχο είχε η ομάδα να μην πισογυρισει σε κατηγορίες που δεν τις αξίζουν.
Η αλήθεια είναι πως το όνομα μας, η ιστορία μας, τα βιώματα μας σίγουρα δεν ταιριάζουν ούτε με την πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία την οποία παρόλα αυτά σεβόμαστε πολύ.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους, με την ευχή να είναι όλοι υγιείς και να παιχτεί ποδόσφαιρο ξανά όταν πραγματικά υπάρχει δυνατότητα και πάλι.
Άλλωστε, μη ξεχνάτε ότι το ποδόσφαιρο είναι το ωραιότερο δεύτερον πράγμα στη ζωή μας
Σε αυτό το σημείο αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον πρωτεργάτη αυτής της προσπάθειας κ. Δημήτρη Μητρογιάννη για το δύσκολο έργο που είχε και έφερε εις πέρας.
Να ευχαριστήσουμε τους λίγους ακόμα παράγοντες της παλιάς εποχής που σε ορισμένα καίρια σημεία της φετινής χρονιάς βοήθησαν με κάθε τρόπο.
Αλλά φυσικά και τους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από το τεχνικό τιμ και τους παίκτες.
Όσο για τη συνέχεια;
Να είμαστε υγιείς και τα καλύτερα θα έρθουν σύντομα…???

Related posts

Λεβέντης: «Άξια αναδείχθηκε Κυπελλούχος ο Ηλυσιακός»

Kώστας Παλαιολόγος

Χατζηαλέξης: «Με ηρεμία αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά»

Γκοβερίνος: «Να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών»

Kώστας Παλαιολόγος