free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Προβληματισμός στον Αστέρα Ζωγράφου

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ για τη συνέχεια εκφράζουν οι άνθρωποι του Αστέρα Ζωγράφου αναφορικά με την διακοπή του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, λάβαμε από τον τεχνικό του συλλόγου Μπάμπη Κατσάνο, σχετική επιστολή:
<<Έχω αναφερθεί σε παλαιότερες δηλώσεις μου ότι προέχει η υγεία των πρωταγωνιστών που είναι οι προπονητές, γιατρός αγώνα, παρατηρητές, διαιτητές και φυσικά οι ποδοσφαιριστές. Ο κορωνοιός δεν έφυγε! Αυτό το μέτρο της διακοπής των τοπικών πρωταθλημάτων είναι πολύ πρόχειρο. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν θα πεθάνει, αυτό το μέτρο είναι ταφόπλακα για τους παράγοντες που διοικούν τα σωματεία, τους προπονητές που δουλεύουν πάνω στα νέα παιδιά πασχίζοντας για την ανάδειξή τους και φυσικά τους ίδιους τους αθλητές. Το πρωτάθλημα δεν έπρεπε να σταματήσει, έπρεπε να παιχτούν αυτές οι οχτώ αγωνιστικές που είχαν απομείνει, θα το βρούμε μπροστά μας τον Νοέμβριο. Θα  έπρεπε η πολιτεία αυτές τις οχτώ αγωνιστικές εκτός από την ομαλοποίηση για το τέλος των πρωταθλημάτων και την ανάδειξη των πρωταθλητών εντός των αγωνιστικών χώρων, να είναι ένα γερό τεστ βασισμένο σε ένα πρωτόκολλο υγείας για τα ομαδικά αθλήματα και ειδικά για το ποδόσφαιρο. Προσωπικά αυτή η απόφαση με φοβίζει για τη συνέχεια, δεν βλέπω μέλλον. Τι θα συμβεί όταν ο ιός ξανάρθει κατά τον Νοέμβριο; Δηλαδή μέχρι τον Μάιο δεν θα έχουμε αγωνιστική δράση; Δεν θα έχουμε πρωταθλήματα; Με αυτήν την απόφαση πρωταθλητής θα βγει αυτός που θα είναι πρώτος μέχρι τον Νοέμβριο;>>
“Να γίνουν τρεις όμιλοι στην Α’ Κατηγορία”
<<Ο Αστέρας Ζωγράφου ήταν αήττητος από τον δεύτερο γύρο, είχε ανοδική πορεία, πολύ καλή επίθεση, την δεύτερη στον όμιλο και πολύ καλή άμυνα. Πρόσφερε θέαμα και γκολ και μόνο σε ένα ματς είχε παραχωρήσει λευκή ισοπαλία. Περιμέναμε τον ΑΟ Ιλίου που είχε πτωτική πορεία την τελευταία αγωνιστική στην έδρα μας. Δεν μας άφησαν όμως να αγωνιστούμε. Κρίμα και άδικο. Η τοποθέτησή μου είναι η εξής. Διακοπή των πρωταθλημάτων; Ναι, αλλά η ιστορία να γράψει όπως στα χρόνια του εμφύλιου και της κατοχής. Το Πρωτάθλημα δεν έγινε, διακόπηκε λόγω πανδημίας ώστε να θυμίζει σε εμάς και τις επόμενες γενιές την πανδημία που χτύπησε τη χώρα μας. Διακόπηκε τίμια και αντρίκια γιατί όπως προφύτεψα πριν την απόφαση σε μια συνέντευξή μου στην εφημερίδα “ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ” κάποιοι θα πληρώσουν την πανδημία. Γιατί εμείς;  Γιατί ο Αστέρας Ζωγράφου;  Προτείνω αναδιάρθρωση και δημιουργία και τρίτου ομίλου στην Α’ Αθηνών που έτσι κι αλλιώς θα κάνει το πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα πληρώσει ή θα ευνοηθεί κάποιος άλλος από την πανδημία. Για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και να κάτσουμε από κοινού γιατροί, σύμβουλοι υγείας, προπονητές, διοίκηση της ΕΠΣΑ και να δούμε πως θα συνεχιστεί και δεν θα διακοπεί το επόμενο πρωτάθλημα>>.

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Πολύ ανταγωνιστικός ο Υμηττός»

Μπουγάς: «Μπήκαμε πολύ δυνατά!»

Χαραλαμπίδης: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι!»

Kώστας Παλαιολόγος