free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σιλεβίστας: “Ήμασταν η καλύτερη ομάδα”

 

ΜΕΤΑ από οκτώ χρόνια ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες, αφού μετά τη σεζόν 2008-09 από την καινούργια αγωνιστική χρονιά θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Ο “πρωτομάστοραs” αυτής της επιτυχίας ο 36χρονος προπονητής της “Αούστρια” Γιάννης Σιλεβίστας, μιλώντας στο abola.gr, δήλωσε:
<<Τον Ιούνιο του 2017 ήρθαμε σε συμφωνία με τον κ.  Κουνάδη και ανέλαβα την ομάδα με στόχο τον πρωταθλητισμό και την επιστροφή των φιλάθλων του Ρουφ στο γήπεδο. Τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό φτάνοντας κοντά στον τίτλο, αλλά δεν δείξαμε σταθερότητα σε εκτός έδρας ματς. Φέτος στη δεύτερη θητεία μου οι Θοδωρής Κουνάδης και Δημήτρης Κρητικός με εμπιστεύτηκαν ξανά με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα. Βρήκα ξανά γνώριμα πρόσωπα, ένα φανταστικό κλίμα. Η ομάδα έδειξε αξιοζήλευτη σταθερότητα και συνέπεια με αποτέλεσμα δικαιότατα να βρίσκεται στην κορυφή. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά και στη μέτριά μας μέρα, βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στους προηγούμενους προπονητές, στους στυλοβάτες του Ρουφ Θοδωρή Κουνάδη, Δημήτρη Κρητικό, στο υπόλοιπο Δ.Σ, στον γενικό αρχηγό Γιάννη Λαγκαδινό, στους συνεργάτες μου Κώστα Λάμπρου, Δημήτρη Μαρκολέφα, σε φυσιοθεραπευτές και στο φροντιστή μας>>.
<<Μπράβο στα εκπληκτικά παιδιά>>
Για να προσθέσει: <<Πολλά μπράβο φυσικά στους ποδοσφαιριστές, σε αυτά τα εκπληκτικά παιδιά που έδειξαν δεκτικότητα και προσήλωση στο πλάνο μας και επανέφεραν την ομάδα εκεί που τις αξίζει στις εθνικές κατηγορίες. Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα μαζί τους. Επίσης, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που ήταν εκεί σε προπονήσεις στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια και μας έδωσε ώθηση>>.

ΤΑΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

Related posts

Κεκλεισμένων οι αγώνες και στην Αθήνα

abola10

Τσιμπάκης: «Κερδίσαμε πολλά, σας ευχαριστώ όλους!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τσιμπάκης: «Μας στοίχισε ένα καταστροφικό 15λεπτο»

Kώστας Παλαιολόγος