free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γεωργαντίδης: Γίναμε μια “γροθιά” και τα καταφέραμε

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ επικρατεί στις τάξεις του Άρη Καλαμακίου, αφού η ομάδα εάν και νεοφώτιστη κατάφερε τελικά να παραμείνει στη Β’ κατηγορία τερματίζοντας μάλιστα στην 11η θέση.
Ο γενικός αρχηγός Μανώλης Γεωργαντίδης, αναφερόμενος στη φετινή σεζόν, τόνισε:
<<Θα ήθελα πρώτον να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παρά τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε στον πρώτο γύρο κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια και έδειξαν ότι πίστευαν στη σωτηρία της ομάδας. Επίσης, να απονείμω τα εύσημα στον προπονητή Κώστα Μπουρίτη, ο οποίος με την έλευσή του στο σύλλογο συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου ο στόχος της σωτηρίας να επιτευχθεί. Όλοι γίναμε μια “γροθιά” και καταφέραμε κάτι που στην αρχή φαινόταν πολύ δύσκολο. Να μην ξεχάσω ακόμη τον γυμναστή Γιώργο Γεμελιάρη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Θανάση Μπρατσολιά και τον έφορο της ομάδας μας Τάσο Τσωμίδη, οι οποίοι έβαλαν κι αυτοί το δικό τους λιθαράκι. Θα ήθελα να αναφέρω ότι εμείς είχαμε προσλάβει γιατρό ο οποίος ήταν στις προπονήσεις και στους αγώνες τόσο της ανδρικής ομάδας όσο και της ακαδημίας.
Για το τέλος αφήνω τον πρόεδρό μας Λευτέρη Σφυρίδη, που είναι πάντα δίπλα μας, μάλιστα με δικές του ενέργειες ενισχυθήκαμε τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και κατάφερε τελικά ο Άρης να μείνει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αθήνας. Τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό μας για την νέα σεζόν  ώστε να μπορέσουμε την καινούργια περίοδο να πραγματοποιήσουμε μια καλύτερη από τη φετινή πορεία>>.
ΤΑΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

Related posts

Mιράκας (Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας):”Καλύτεροι στο δεύτερο μέρος”(vid)

abola10

Κηπουπολάρα για φίλημα στο Ψυχικό!

Ρένος Γιαμπουράς

Γκοβερίνος: «Σπουδαία νίκη για την ψυχολογία μας»

Kώστας Παλαιολόγος