free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΑ' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΑ' ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΑΡΑΒΑΣ: Φουλ επίθεση κατά της ΕΠΣΠ από τους παίκτες

Ανακοίνωση με αιχμές κατά της ΕΠΣ Πειραιά εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Καραβά.
Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα stoplekto.gr:
«Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα τις αποφάσεις της ΕΠΟ και κυρίως την λογική της ΕΠΣ Πειραιά (νίπτω τα χείρας μου)εμείς οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Καραβά θα θέλαμε να δηλώσουμε: Σε ένα πρωτάθλημα που υπολείπονται 6 αγωνιστικές με 2 βαθμούς απόσταση απ’ τον Αίαντα Σαλαμίνας και 2 κομβικά ντέρμπι των πρωτοπόρων (το πιο κομβικό στην έδρα μας και όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό) ανακηρύσσετε πρωταθλητή στα χαρτιά γιατί στον αγωνιστικό χώρο δεν υπήρξε. Μπορεί να μην έχουμε την ιστορία άλλων σωματείων αλλά κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και εμείς σαν ποδοσφαιριστές αλλά κυρίως η διοίκηση που “ματώνει” οικονομικά.
ΥΓ1- Ποσες ομάδες θα πρέπει να διαλυθούν ακόμα γιατί δεν ακολουθούν τον δρόμο σας;
ΥΓ2-Τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα κατακτώνται μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
ΥΓ3-Σας προτείνουμε λοιπόν εμείς μια λύση αφού εσείς δεν σκεφτήκατε (όχι γιατί δεν μπορείτε αλλά γιατί δεν θέλετε).Σε ουδέτερο γήπεδο στις  αρχές Ιουνίου ένα παιχνίδι με τον Αίαντα Σαλαμίνας που θα διατηρεί το δικαίωμα της ισοπαλίας..Νομίζω ότι οι υποχωρήσεις είναι πολλές αλλά είπαμε τουλάχιστον ότι είναι να γίνει να γίνει μέσα στο γήπεδο..
ΥΓ4-Ολη την χρονιά σφυράτε αδιάφορα για το τι γινόταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί σας ενδιαφέρουν μάλλον περισσότερο οι προσωπικές σας σχέσεις παρά το καλό του ποδοσφαίρου..
ΥΓ5-  Αναδεικνύετε πρωταθλητή αλλά όχι τελευταίο;;;
ΥΓ6-Θα είχατε την ίδια συμπεριφορά αν είχαμε προπονητή τον Κ. Βασίλη Σπάθα;;; Λοιπόν κάντε μας την χάρη να ασχοληθείτε τώρα…
Ποδοσφαιριστές σωματείου ΑΟ Καραβά.”

Related posts

Τέλος ο Αρχηγός Τζιτζηρας από τον Α.Σ Ποντίων

Abola Team 2

Σκλάβος: «Με σοβαρότητα για την πρόκριση»

Kώστας Παλαιολόγος

Στα ημιτελικά με δύο νίκες ο Καραβάς

Kώστας Παλαιολόγος