free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μιχαηλίδης (Μικρασιατικός): Nα επικρατήσει το δίκαιο και το σωστό

ΣΧΕΤΙΚΑ με την απόφαση της ΕΠΟ να διακόψει πρόωρα τα πρωταθλήματα τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Μικρασιατικού Ηλίας Μιχαηλίδης, ο οποίος δήλωσε τα παρακάτω:
“Η πιο σωστή λύση αυτή τη στιγμή είναι η ΕΠΣΑ να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση, διαφορετικά θα υπάρξουν πολλές αδικίες εάν κατακυρωθούν ως έχουν οι βαθμολογίες και στις τρεις κατηγορίες της Αθήνας. Οι εναπομείναντες αγωνιστικές δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο, αλλά οχτώ που σημαίνει ότι πολλά μπορούσαν να γίνουν ή και να ανατραπούν ακόμη και για τα σωματεία που βρίσκονται στην κορυφή των ομίλων. Εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα επικρατήσει το δίκαιο και το σωστό που αυτήν τη στιγμή είναι η αναδιάρθρωση, ώστε καμία ομάδα να μην νιώθει αδικημένη”.
“Συνεχίζει ο Σταμπουλίδης”
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ με την κατηγορία που θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική χρονιά ο Μικρασιατικός θα έχει και πάλι στο “τιμόνι” του τον Κώστα Σταμπουλίδη. Ο πρόεδρος Ηλίας Μιχαηλίδης δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από το έργο του εν λόγω προπονητή, αναφέροντας ότι η ομάδα του θα επιδιώξει και πάλι μαζί του να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο βασιζόμενη σε νεαρούς παίκτες, οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

ΤΑΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Απόλυτα συγκεντρωμένοι με τα Ιλίσια 2004»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (22/2)

Abola Team

Βλάχος: «Λειτουργήσαμε εξαιρετικά»

Kώστας Παλαιολόγος