free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μητρογιάννης για Αθηναϊκό:”Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη”

Σε μία σημαντική τοποθέτηση προχώρησε ο Δημήτρης Μητρογιάννης υπογραμμίζοντας πως δεν θα μπορέσει μόνος του να αντέξει το οικονομικό βάρος και για τη νέα σεζόν. Έτσι ζητάει ανθρώπους να έρθουν δίπλα στην ομάδα του Αθηναϊκού και να βοηθήσουν. Παρόλα αυτά στο κλείσιμο της τοποθέτησής του τόνισε ότι δεν θα αφήσει την ομάδα μόνη της, ακόμα και αν δεν θα έχει τη βοήθεια που περιμένει, αλλά αναγκαστικά η ομάδα θα πορευτεί με χαμηλό μπάτζετ.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Μητρογιάννης:
“Με ρωτάνε πολύ φίλοι τι θα γίνει με την ομάδα και πως θα πάει η νέα χρόνια.
Ένας κούκος δεν φέρνει την Ανοιξη και εγώ σε προσωπικό επίπεδο θα ανακοινώσω τι θα κάνω μετά της 20/05 όπου θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ κρίσιμο ραντεβού για το μέλλον του συλλόγου με διάφορους παράγοντες εκτός ομάδας για γίνει το βήμα το παραπάνω.
Απο εκεί και πέρα αν δεν ευδοκιμήσει το ραντεβού θα πάμε σε ένα μοντέλο βιωσιμότητας με μπατζετ εκεί που φτάνει η τσέπη μας-μου.
Ίσως να αλλάξουν πολλά και ίσως κάποιοι να πέσουν απο τα σύννεφα αν παραμείνω στο τιμόνι της ομάδας.
Ο ιός με έκανε ποιο σκληρό σε πολλά θέματα και έχω αναθεωρήσει κατά πολύ για όλους και για όλα.
όλοι κοιτάνε πως θα σωθούν και πως θα μαζέψουν τα σπασμένα και εγώ το ίδιο κάνω αλλά δεν πηδάω απο το καράβι ένα καράβι με ιστορία.
ΥΓ1
Επειδή δεν ξεχνάω πολλά πράγματα όπου άκουσα φέτος απο πολλούς θα τους τα πω όταν πάρουν το ραβασάκι όπως έλεγε ο κύριος << δαρακης >> στην ταινία (ήταν λίγο αργοπορημένο).
ΥΓ2
Περιμένω μια πρόταση απο όλους για φέτος να μου πουν τι θα γίνει η τι θέλουν να γίνει όχι να κρύβονται σε κάθε διακοπή της ομάδας
(Χριστούγεννα – πασχα – καλοκαίρι). Μην σας ψάχνω”.

Related posts

Τα αποτελέσματα στα πρωινά ματς της Κυριακής (22/4) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Διπλό με ανατροπή η Αγία Ελεούσα (1-2)

Abola Team

Το αγωνιστικό πρόγραμμα στο 2ο όμιλο της Α’ Αθηνών

Abola Team