free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου: Συγχαρητήρια και ευχαριστίες

Η σχετική ανακοίνωση:
“Μετά την ανακοίνωση για το τέλος των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, μια απόφαση που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους αφού η υγεία όλων μας, είναι πρωτεύον ζήτημα, ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία, αθλητές, παράγοντες, διαιτητές, η καινούρια χρονιά να μας βρει όλους υγιείς και να ξανασυναντηθούμε στους αγαπημένους μας αγωνιστικούς χώρους.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε επισήμως το σωματείο του Αστέρα Βάρης για την δίκαιη και επάξια άνοδό του στο πρωτάθλημα των εθνικών κατηγοριών.
Συγχαρητήρια και για τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου μας για το όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που διοργανώσαμε!
Στους αθλητές της ομάδας μας και στους προπονητές μας κύριο Μαγγίνα και κύριο Γκιόγκιεζα ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη προσπάθεια που έκαναν και την υπόσχεση που έδωσαν τον Αύγουστο του ’19, καθώς η ομάδα, χωρίς κανένα δελτίο ποδοσφαιριστή ξεκινούσε από μηδενική βάση, κατάφεραν όχι μόνο να γίνουν ομάδα, όχι μόνο να παίζουν καταπληκτικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο να είναι ανταγωνιστικοί.. πάνω από όλα κατάφεραν να γίνουν όλοι μια μεγάλη παρέα και να ευχαριστιόμαστε αυτό που αγαπάμε το ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ!!
Οι βάσεις για την καινούρια χρονιά υπάρχουν.. περιμένουμε τις αποφάσεις για το πώς και πότε θα ξανασυναντηθούμε όλοι μαζί!
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας και ιδιαίτερα στα ζαχαροπλαστεία ΑΝΔΡΙΑΣ, για την πολύτιμη βοήθεια τους!!”

Related posts

Ο Μιχάλης Βλάχος στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Λαυρίου

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Δράση σε Αρτέμιδα και Γλυκά Νερά

Abola Team