free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Απάντηση Γεράρδη σε Χαντέ

Λάβαμε μία ανακοίνωση από τον πρώην team manager του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ηλιούπολης, Θοδωρή Γεράρδη, ο οποίος και έκρινε σκόπιμο ότι έπρεπε να απαντήσει στον προπονητή Βαγγέλη Χαντέ. Ο τελευταίος σε δήλωσή του ανέφερε πως ήταν προβληματικά τα χρόνια της Ηλιούπολης υπό την καθοδήγηση του πρώτου.
Ως εκ τούτου στην ανακοίνωσή του ο Θοδωρής Γεράρδης αναφέρει τα εξής:
“Ενημερώθηκα ότι ο κ. Χαντές που ήταν καλεσμένος σε διαδικτυακή εκπομπή και μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου αναφέρθηκε στην ομάδα της Ηλιούπολης, τονίζοντας πως πριν αναλάβει ο πρώην συνεργάτης του Βαγγέλης Γαλάνης την τεχνική ηγεσία της Ηλιούπολης ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν προβληματικά. Επειδή μαζί με τον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νίκο Καρύδη, εγώ ήμουν ο άνθρωπος που λειτουργούσε την ομάδα μαζί με τον κ. Στεφανή και τον προπονητή κ. Μπαλαγιάννη τον καλώ να μας απαντήσει ακριβώς με το τι εννοούσε με τη φράση πως ήταν προβληματικά χρόνια. Γνωρίζει κάτι που δεν γνωρίζουμε εμείς που λειτουργούσαμε την ομάδα;Μήπως επειδή δεν είχαμε τα πολύ υψηλά μπάτζετ που έχει ο κύριος Χαντές στις ομάδες που εργάζεται;Εάν γνωρίζει κάτι τον καλούμε να μας το πει δημόσια. Καταρχάς δεν του επιτρέπω να αναφέρεται στην ομάδα όταν λειτουργούσε υπό τις οδηγίες μας. Εμείς ουδέποτε γνώρισαμε βαριά και ταπεινωτικη ήττα 0-5, συγκεκριμένα από την Κηφισιά, που αποτελεί και την πιο βαριά εντός έδρας ήττα του συλλόγου στην ιστορία του. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι αυτό που λέει και η παροιμία… Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.
Τον προκαλώ, λοιπόν, να μας απαντήσει με το τι εννοεί με τη φράση προβληματικά χρόνια και φυσικά να μας παρουσιάσει και στοιχεία, αν έχει. Αλλιώς καλύτερα να σωπάσει”.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΡΑΡΔΗΣ

Related posts

Ισόπαλο το ματς Καλαμακίου – Άμιλλας (1-1)

Abola Team

Τεσσάρα ο Άρης Πετρούπολης

abola10

Η Νέα Ιωνία 2-1 τον Ολυμπιακό Λιοσίων εκτός στο Κύπελλο

Abola Team 2