free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Δεν πάει πουθενά ο Πολυμέρης!

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει! Πως λοιπόν να συμβεί το αντίθετο και με το τεχνικό επιτελείο του ΓΣ Καισαριανής που συνέβαλε στα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά της ανόδου των κιτρινόμαυρων; Έτσι, ο Μαρίνος Πολυμέρης και οι συνεργάτες του (Πήττας, Δούπκαρης και Σούρας) ξεκινάνε ήδη την δουλειά ενόψει της νέας σεζόν, αφού όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση του ΓΣ Καισαριανής ανανέωσαν τη συνεργασία τους.
Πιο αναλυτικά:
“Μετά την περσινή επιτυχία και την κατάκτηση του πρωτάθληματος και της ανόδου η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή μας Μαρίνο Πολυμέρη και το επιτελείο του που απαρτίζεται από τους Νίκο Πήττα, Στάθη Δούπκαρη και Μάκη Σούρα στους τερματοφύλακες.
Μετά την ανανέωση ο κόουτς δήλωσε:
«Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον πρόεδρο Άκη Κικιδάκη για την άψογη συνεργάσια και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν τα τελευταία δύο χρόνια.
Μετά την περσινή επιτυχία οι απαιτήσεις παραμένουν αυξημένες
Εύχομαστε του χρόνου τέτοια εποχή να μιλάμε για άλλη μια επιτυχία του συλλόγου.

Μετά την ανανέωση του προπονητικού επιτελείου θα ακολουθήσουν συναντήσεις με το υπάρχον ρόστερ για ανανεώσεις και αποχωρήσεις παιχτών ώστε να γίνει ο προγραμματισμός και να οριστούν οι μεταγραφικοί στόχοι της νεας περιόδου”.

Related posts

Έλλειπε το γκολ από το Άγιος Θωμάς – Λύκοι Χαϊδαρίου (0-0)

Abola Team

Ανανέωσαν με Αιγάλεω ο γκολτζής Βέρμπης και ο αρχηγός Παπουτσής

Abola Team 3

Τρένο ο Γκυζιακός (3-0)

Abola Team