free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Νίκος Μανωλάς στα Ταταύλα

Ο Νίκος Μανωλάς είναι ο νέος τεχνικός του ΑΟ Ταταύλα στη θέση του Γιάννη Λουμίδη και είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Αριάδνη Νάξου (Α’ Κυκλάδων), ενώ έχει εργαστεί επίσης στον ΑΟ Καστέλλας (Α’ Πειραιά), στη Δάφνη Π. Φαλήρου (πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας από την Γ’ στη Β’ κατηγορία) στον  ΑΟ Καλαμακίου και τελευταία στη Νίκη Αλίμου, με την οποία κέρδισε την άνοδο από την Γ’ στη Β’ Αθήνας. Επίσης, έχει κοουτσάρει και την ομάδα του Στρατού Ξηράς στο πρωτάθλημα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο Μανωλάς στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής του ΑΟ Ταταύλα, δήλωσε στο abola. gr: “Eυχαριστώ τον Γιάννη Γλύψη και όλο το ΔΣ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου αναθέτοντάς μου την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Από την πρώτη στιγμή που συζητήσαμε υπήρξε ταύτιση απόψεων κι έτσι προέκυψε αυτή η συνεργασία. Τα Ταταύλα είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με οργάνωση που θα ζήλευαν πολλές άλλες ομάδες κι αυτό είναι που με έκανε να πω το ναι και να αναλάβω. Είχα πει ότι σταματάω την προπονητική , όμως αυτή η συνεργασία είναι μια νέα πρόκληση για μένα και θα δώσω τον καλύτερό μου ευατό για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των διοικούντων”.
Για να προσθέσει: “Τα Ταταύλα θα στηριχθούν σε νεαρούς και γηγενείς παίκτες με ενθουσιασμό και όρεξη για διάκριση. Θα δημιουργήσουμε μια αμάδα από την αρχή, αλλάζοντας αγωνιστικά τη φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης, μια ομάδα η οποία και θα κερδίζει το σεβασμό των αντιπάλων. Ο βασικός κορμός θα παραμείνει, ενώ θα αποκτηθούν και τρεις παίκτες με παραστάσεις από συλλόγους ανώτερων κατηγοριών με στόχο να πραγματοποιήσουμε μια καλύτερη από τη φετινή πορεία”.
ΤΑΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

Related posts

Εκλέχθηκε η νέα διοίκηση στον Γκυζιακό

admin

Μία ακόμα σημαντική ανανέωση πραγματοποιήσε ο Κολωνός.

Abola Team 2

Τρυφέρης:”Οργανωμένο σωματείο η Λαύρα”(vid)

abola10