free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Αποχώρηση Καρατζά από τη Νέα Ιωνία

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν… Έτσι και η παρουσία του Γιώργου Καρατζά στην τεχνική ηγεσία της Νέας Ιωνίας, η οποία και έλαβε τέλος μετά από μία πολύχρονη θητεία η οποία πρέπει να θεωρηθεί επιτυχημένη.
Ήταν ένα όμορφο ταξίδι για τον Γιώργο Καρατζά, με τον έμπειρο τεχνικό να εκδίδει μάλιστα και ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκε στη Νέα Ιωνία.
Χωρίς αμφιβολία η κυανοκίτρινη ομάδα θα έχει πάντα ένα μεγάλο μέρος στην καρδιά του Γιώργου Καρατζά.
Ακολουθεί η ανακοίνωση: “Ύστερα από 5 χρόνια παρουσίας στην τεχνική ηγεσία της Νέας Ιωνίας, ήρθε η στιγμή της αποχώρησης. Σήμερα κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, ένα όμορφο ταξίδι της αθλητικής μου ζωής. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπέροχους φιλάθλους που ήταν πάντα δίπλα μας. Όλες τις διοικήσεις που συνεργάστηκα και ιδιαίτερα τους κ.κ. Ελμαλογλου Μάκη και Αδαμαντίδη Μιχάλη που μου ανέθεσαν την τύχη της ομάδας την φετινή χρονιά. Τον φροντιστή κ. Βλασερο Θύμιο και τον κ. Έξαρχο Άκη πιστό φίλο της ομάδας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άξιους συνεργάτες μου κ. Ναυπλιώτη Μάνθο και κ. Μπακη Τάκη. Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω σε δύο ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και με έκαναν οικογένεια τους, τον κ. Χατζηχαραλαμπους Σάββα και τον κ. Χατζηγιακουμιδη Γιώργο. Για το τέλος αφήσα τους κομάντος μου, τους ποδοσφαιριστές. Τους ευχαριστώ θερμά που με εμπιστεύτηκαν και όλοι μαζί καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας ένα δύσκολο έργο, να υπηρετήσουμε με συνέπεια μια μεγάλη και ιστορική ομάδα.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ η ομάδα, με την αξία διοίκηση της, να επιτύχει τους στόχους της και να πρωταγωνιστεί πάντα με ήθος και συνέπεια”.

Related posts

Μετεβελής (Άτταλος Ν Φιλαδέλφειας): “Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό”(vid)

abola10

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων στην Αθήνα

Ρένος Γιαμπουράς

Νταουτάϊ στον ΠΑΟ Ρουφ

admin